מה הסיבות לפרידה?

תאריך פנייה: 06.05.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בתיה
מתוסכלת ומבולבלת.צריכה דחוף יעוץ.
06.05.2014 • 17:01

היי אשמח לעזרהאני כבר שנתיים במערכת יחסים עם בן זוג וגם גרים ביחד כבר זמן רב.לאחרונה אני מרגישה שירד לי ממנו, פתאום כל דבר שהוא עושה ישר אני מתעצבנת,אהבתי אותו כל כך אבל פתאום אני מרגישה מוזר ומשעמם בקשר שלנו.. שום דבר לא קורה, אני לא יודעת עם החיים שלנו יחד זה הרגל או אהבה.אני לא יודעת אם להיפרד ממנו בגלל זה או לא, ואולי זה רק תחושה זמנית ( היה לי את זה כבר איתו בעבר וזה עבר לי..) אני מפחדת שאפרד ממנו ואז אבין שעשיתי טעות ולא יהיה לי לאן לחזורכי הוא בחור מקסים וטוב ואין היום הרבה כאלה.וגם אם יש קשה למצוא.אשמח מאד לעזרהתודה :)

ד"ר אורן חסון
פתאום זה נגמר?
07.05.2014 • 21:31

בתיה יקרה,
קצת קשה לי להשיב לך באופן ממוקד ללא שיחה מעמיקה בנושא, כי הסיבות יכולות להיות שונות ורבות (את מוזמנת לנסות איתישיחת ייעוץ טלפוני חד פעמי). ויתכן גם שזה עניין זמני. קראי בבקשה את המאמר שליהעדר אושר הוא כמו כאב גב(את יודעת שזה כואב, אבל לא מהיכן זה מגיע - האם זה באמת בן הזוג?). אולי תתחברי דווקא לזה יותר. ויתכן שיעזרו לך מספר שיחות עם איש מקצוע, להבהיר מה קורה לך דווקא עכשיו. לא פעם זה משהו שעלה עכשיו ושלא שמת אליו לב או שאת מעדיפה שלא לדבר עליו והוא משפיע יותר מכפי שאת חושבת, ושכדאי להתמודד איתו באופן שקול ומדוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083