מה היא רוצה? שאלות בזוגיות
אבי
רוצה ריגושים
⌄
ד"ר חסון שלום
רבאז כך אשתי בת 42 נראת טוב מאוד לגילה האמת שגם אני . אבל היא החליטה שהיא רוצה לקרוע את העולם.לצאת לבלות עם חברות רוצה ריגושים רוצה פרפרים רוצה להתאהב בי מחדש נמאס עליה השיגרה . רוצה לנסוע לטיולים בחול ולעשות דברים שהיו רק שלה מערכת היחסים שלנו 13 שנה היתה קצת חונקת היא חנקה אותי ואני אותה . היא רוצה להתנסות ולממש את מה שלא קרה לה בגיל 20 כי הייתה עסוקה בלימודים. יש לנו שלושה ילדים קטנים בבית הקטן בן 5. איך אני אמור להתנהג ומה עליי לעשות? לא רוצה לאבד אותה ובטח לא את הילדיםתודה רבה
ד"ר אורן חסון
חיים עשירים יותר
⌄
אבי יקר,
האמת היא שאני לא בטוח שאני יודע מה היא רוצה. האם היא רוצה להתנסות עם גברים אחרים, או שהיא רוצה להתנסות בהרפתקאות אחרות, שאינן בהכרח מיניות. האם היא רוצה לוותר על האימהות שלה? האם היא פשוט רוצה להיפרד ממך ולהתאהב במישהו אחר? – ברור לי שזה החשש, הפחד או החרדה שלך, אבל השאלה היא מה היא באמת רוצה. אם זה מה שהיא רוצה, ייתכן שיהיה לך קשה לשמור עליה. אבל במקרה כזה אתם צריכים לבחון היטב מה קרה לכם בזוגיות, ואם יעוץ זוגי יוכל להועיל לכם. אם זה לא זה, האם אתה מסוגל לתת לה הרבה יותר חופש, ולתמוך בשאיפה שלך לחיים יותר עשירים מבחינתה, ובתנאי שאתה יודע שהנאמנות שלה נמשכת? האם תאמין לה אם תגיד לך שכן, ותוכל לתמוך בה באמת ובתמים? האם אתם מסוגלים לדבר על זה?
אבי
חיים עשירים יותר
⌄
ד"ר אורן שלוםאני ינסה לענות לך בשמה היא מאוד מאוד מבולבלת חוץ ממני יש בעיות בעבודה בעיות עם הילדים בעיות שלה עם עצמה .ולכן יום אחד היא אוהבת ומתקרבת. ויום אחר היא רוצה ריגושים ולקרוע את העולם. לגבי התנסות עם גברים אחרים היא אומרת שזה לא העניין כי יש לה סקס נפלא איתיהיא מאוד נמשכת אליי והיו לה גם הרבה התנסיות בעבר . הרפתקאות בעולם האמת שחסרים לה מאוד ואין לי בעיה שתיסע גם לתקופה של חודש. לגבי התאהבות נראה שזו השאיפה שלה. רוצה ועושה הכול כדי להתאהב בי(אני בעדיפות) זה לא קרה לה בתחילת הקשר האם זה יכול לקרות לה עדין? היא מבקש ממני להתרחק ממנה כדי שהיא תתקרב והיא באמת מתקרבת ולפעמים אומרת שהיא אוהבת .ואז לפעמים אני שומע אותה אומרת שחסר לה אהבה רומנטית חסר לה זיקוקין ההתרגשות .. לא חושב שהיא רוצה לוותר על האימהות שלה. אבל גם פה לפעמים היא אומרת שהיא לא אוהבת את הילדים כמו שהיא צריכה לאהוב.שאלה אחרונה וקשה. האם במידה והיא לא אוהבת אותי אז יכול להיות שהיא גם לא אוהבת את הילדים שלנו ?חשוב לציין שאנחנו חברים מאוד טובים.
ד"ר אורן חסון
ללמוד לשנות מבלי לשבור את הכלים
⌄
אבי יקר,
לכן, כדאי שתלכו ליעוץ זוגי, וכנראה שבתוך התהליך הזה היא תהיה בחלק מהפגישות לבדה, ובחלק איתך. איך וכמה, צריך יהיה להיקבע בתאום עם היועץ הזוגי שלכם, לפי הצרכים.