מה אם היא לא רוצה? טיפים ליחסים
אלון
אהבת נעורים
⌄
שלום.
..אני יודע שרוב האנשים שכותבים פה הם אנשים מבוגרים אבלאני גם צריך עזרה...אני מחבב ילדה אחת שהיא מאוד מקובלת אצלי בשכבהאין לי בעיות עם בנות ויש לי המון ידידותחשבתי שאם אני אהיה קודם ידיד שלה זה יוכל להתפתחאבל זה לא...אני לא מצליח להיות ידיד של וזה כאילו היא מתרחקת ממנימה לעשות ?
אלון
אהבת נעורים
⌄
למה אתה לא עונה לי ?
ד"ר אורן חסון
ומה אם היא לא רוצה?
⌄
אלון יקר,
לא עניתי כי עוד לא התפניתי לענות. עכשיו גם הגיע תורה של שאלתך, וגם התפניתי.המחשבה שלך להיות קודם ידיד שלה, ומשם לתת לזה להתפתח היא מחשבה יפה. אבל אני מבין שזה לא כל כך עובד. יש שתי אפשרויות: או שהיא רוצה, ומסיבה כלשהי לא מראה את זה, או שהיא פשוט לא מעוניינת. להיות ידיד שלה קודם, יכול לעזור בעיקר במקרה הראשון. ואם היא מתרחקת, אז כנראה שלא זה המקרה.ואז נשאלת השאלה, מה עושים אם היא לא מעוניינת? אפשר לנסות וללמד אותה להכיר אותך טוב יותר. אבל יש לעשות זאת בעדינות, ובסבלנות. כלומר, להמשיך ולנסות, מבלי לנדנד. אולי לנסות לנצל את אחת הידידות שלך כדי שתתווך ביניכם. אולי לסייע לה במשהו שהיא צריכה ואתה יכול לסייע בו. אבל בכל מקרה, עדיף לוותר מאשר לנדנד יותר מדי. כי אז זה כבר עלול לגבול בהטרדה, ואת זה מוטב שתלמד כבר עכשיו שלא לעשות.
אלון
תודה
⌄
תודה