מבטים בנשים אחרות: מה מותר ומה פוגע?

תאריך פנייה: 22.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שמוליק
פרק ב'
22.06.2006 • 10:22

אני בפרק ב' של חיי גרוש טרי בן 57אני מקיים מערכת זוגית עם אשה בת 38 ואני חש קלפיה מה שהכי קרוב לאהבה שאני מכיר .במגמה של שמירת כנות מירבית גיליתי לה שאני עדיין מביט בנשים אחרות ודי מתחרמן מהן (בפרק א' בגדתי די הרבה וזוגתי החדשה יודעת על כך . ) זוגתי הטריה נעלבת מכך וטוענת שזו סוג של בגידה . ולתמיכה בטענה זאת טוענת שהיא יודעת שיש גברים שלא מביטים ולא מעוניינים בנשים אחרות בשום מצב או אופן .חייב להודות שאינני מאמין שיש כזו אפשרות וככל שבדקתי לא מצאתי את המלאך הזה שלא מקיים זיון ויזואלי כשעוברת מולו אישה מאוד סקסית .הייתי מאוד מעוניין לשמוע חוות דעת מלומדת בנדון .

ד"ר אורן חסון
זה נכון גם בפרק א', וזה פוגע.
24.06.2006 • 01:17

שמוליק יקר,
אני מבין שאתה רוצה אישור רשמי לכך שמותר לך להביט בנשים אחרות. התשובה נחלקת לשניים:הראשונה היא שיש גברים שמביטים פחות, ויש כאלה שמביטים יותר, יש גברים שהם אובססיביים בעניין מבטיהם בנשים אחרות, ויש גברים שהעניין שלהם בסקס בכלל שואף לאפס.השאלה השניה היא מה שזה עושה לבת זוגך, ומדוע. וכאן, אם אתה עושה זאת בנוכחותה, יש צדק רב בתחושה שלה, שכן כאשר אתה מפגין, בנוכחותה עניין בנשים אחרות, אתה פוגע בכבודה ובנשיות שלה, לעיני הנוכחים באותה סביבה. זה מעליב, כאילו אתה אומר: אני כל כך בטוח שאת תהיי איתי, ושאין ולא תהיה לך כל אלטרנטיבה חוץ ממני, עד שאני יכול להרשות לעצמי לעשות הכל בנוכחותך.קצת כאילו היא היתה באה למפגשים חברתיים כשהיא בלבוש מאד פרובוקטיבי, עד שתמשוך את עיני כל הגברים שבסביבה. זה יכול למצוא חן בעיניך לזמן קצר, אבל לאורך זמן תמצא שזה מעייף מאד, בעיקר אם היא מחזירה להם מבטים וחיוכים (ואחר-כך תגיד לך: אבל אני רק מחזירה להם חיוך. מתוך נימוס, זה הכל).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083