הוא רוצה פחות - מה עושים?
מיטל
יחסי בעלי עם הוריו
⌄
אורן שלוםבעלי עובד בעבודה עם אביו. העבודה שלהם מזמנת קשר טלפוני ללא שעות מוגדרות.הקשר של בעלי עם הוריו הוא קשר מאד קרוב.אנחנו גם גרים באותה עיר.חשוב לציין שלעולם אהבתו להוריו לא באה על חשבון אהבתו אלי בכלום. ותמיד הוא מכבד את רצונותיי על חשבון רצונותיהם.העובדה שבעלי מדבר עם הוריו לעיתים מאד קרובות( יש ימים שאפילו 5 פעמים) מאד מרגיזה אותיאני חושבת שמה שמפריעה לי זה שהוריו מרגישים אותו מאד קרוב (לפעמים כאילו לא התחתן. הם מבקשים בקשות שמעמידות אותו במצב שיצטרך לסרב בגללי)אני עובדת עיצות כיון שאני לא משתפת את בעלי בהרגשותיי משום שהוא מתנהג איתי מצויין ואני מרגישה שאולי אני סתם צרת עין????חשוב לציין שאני בטבעי טובת לב, וזה גורם לי לחשוב שוב, למה זה באמת מפריעה לי???אודה לך מאד אם תוכל לייעץ לי משהומיטל
תמי4
יחסים
⌄
(הודעה ללא תוכן)
תמי4
שאלה לד"ר לא הצלחתי לשלוח הודעה חדש
⌄
האם זה נורמאלי שגבר צעיר נשוי בן 27 יסתפק בסקס פעמיים בחודש??טוב ניחשת, זה בעלי ואני רוצה יותר... מה עושים???הבעיה עלתה כבר מתחילת הנישואין...זה יוצר בי כעסים עליו למה הוא פחות מיני ממני... למה הוא לא מספק אותי... למה אני צריכה ללכת לישון תוך תחושה של תשוקה מינית שלא באה על סיפוקה...חלמתי חלום מוזר ומוקצן... ובו נראה בעלי מתרחק ומתעלם ואני נשארתי בקרבה עם גבר זר ונחמד והיה לי טוב. ספרתי על כך לבעלי כי הייתה לי תחושה לא נעימה כאילו "בגדתי" בו וגם כדי להראות לו את חומרת הבעייה, אבל הוא לא ממש הגיב על כך והחליק את העיניין בצחוק...אולי הוא פשוט עובד קשה וישן פחות בשונה ממני... ולכן זו התוצאה... ואולי זה לא כל-כך קשור... כך בכל אופן הוא מסביר/מתרץ את עצמו...דוקטור, אנא דעתך הנבונה. ותודה מראש :-)
ד"ר אורן חסון
הוא רוצה פחות. עייף או לא עייף?
⌄
תמי יקרה,
שאלה חדשה שואלים דרך לחיצה על "הוספת הודעה", בראש עמודה זו, באדום...ולשאלתך:את שואלת שאלה ומציעה פתרון אפשרי, ואולי הוא נכון. יכול להיות שהוא באמת עובד קשה מדי, ואין לו כוח מעבר לכך, ואת לא מתחשבת בו. אבל גם יכול להיות שיש לו הזדמנויות והוא באמת פחות מתעניין במיניות ואינטימיות. אין לי שום אפשרות לדעת. או שאת סומכת עליו שהוא עושה את מה שהוא יכול במסגרת הזוגיות, או שתלכו, אם זה מאד חשוב לך, ליעוץ זוגי, כדי שתדעי טוב יותר מה נכון ומה לא, ואם צריך, אולי תלכו משם לטיפול מיני. ואם לא צריך, חפשו וצרו לכם זמני חופשות, שיאפשרו לכם יציאה מהלחץ ותשוקה.