מבחנים בקשר: מה עומד מאחורי?

תאריך פנייה: 10.06.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
עדי
זוגיות - חודש אחרי חתונה
10.06.2005 • 02:45

שלום,
אנחנו נשואים טריים- חודש,יש בינינו אהבה גדולה, ושנתיים שקדמו לחתונה היו נפלאים,ובנינו לעצמנו תא בריא ומאושרבחודש האחרון משהו קורה לי,אני רואה יותר את הקשיים שייש לנו - ואת השוני שקיים בנינו,באופיי אני בחורה מאוד רגישה - ובימים אלו יותר מתמיד, (אני לא בהריון..)מה שמביא אותי למצבי רוח - ולרצון לתשומת לב מצד בעלי,שלא מבין מה עובר עלי..ואני מרגישה שאני מאמללת אותו ואותי...וכל יום יש לנו ריב כך שכל אחד ממש "הולך על ביצים"..ולא מתנהג טבעי.אני קצת חסרת אונים ואפילו מפחדת להרוס את מה שייש לנו.אשמח לקבל תשובה \ עידודתודה מראש עדי.

ד"ר אורן חסון
מבחנים
11.06.2005 • 12:05

עדי יקרה,
לפני החתונה המניע העיקרי שכנראה הזרים בך אדרנלין, ועזר לך לדחוק את הקשיים האפשריים הצידה, מעבר לתחום הראיה שלך, היה ההישג עצמו, של הנישואים, כמטרה וכסימון של "הצלחה" בעינייך. השלב הזה עבר. הצלחת, ואת נשואה. עכשיו עברת לפאזה חדשה - את רוצה להסתגל, את רוצה לדעת איך ייראו חייך מכאן ואילך, ואת רוצה להיות בטוחה שזה באמת שלך ויישאר כך (כלומר, לאמוד את מידת היציבות של הקשר הזה). וכל מה שאת עושה עכשיו הוא סידרת מבחנים, גם לו וגם לעצמך, כדי לטלטל את הקשר שביניכם מצד לצד, ולאמוד את החוזק שלו, את התחושות שלו ואת התחושות שלך, ואת הכדאיות של הקשר הזה מבחינתך, בכל מימד אפשרי. הבדיקה הזו, עדי, היא הדבר הטבעי ביותר שקורה לך. את רק צריכה להיזהר, מכיוון שהדרך היחידה לבדוק קשר היא למתוח את החבל. הזהרי כשאת עושה את זה, אם את לא רוצה שהוא ייקרע כשאת לא מוכנה לזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עדי
מבחנים
12.06.2005 • 14:09

ד"ר חסוןשוב שלוםרוצה להודות לך על התשובה,עזרת לי להבין יותר ,עכשיו כשאני מבינה מה עובר עלי יותר קל לי להתמודד לדעת להרפות,ולהבין שאני לא צריכה למתוח את "המבחנים" שאנ עושה לקשר שלנו,המחיר חלילה יכול להיות עבורי גבוה מדי.תודה וחג שמח