התמודדות עם פחדים בזוגיות
הילה
עזרה בהתמודדות
⌄
איך מתגברים על הפחד הזה במהלך הזוגיות מהפרידה? הפחד הזה רק הורס ושם רגליים וגורם לי לחוסר שקט ; ורצון להיות עם בן הזוג כל הזמן פן אאבד אותו.היום זה עוד מחמיא לו. בעוד כמה חודשים זה כבר יתחיל להעיק עליו. אני יודעת את זה כי זה מה שגרם לכל שאר הקשרים שלי להסתיים ונכנסתי למעין מעגל כזה שאני לא יודעת איך לצאת ממנו.איך מפסיקים לפחד מפרידה?. איך מוחקים את זה מ"סדר היום" של המחשבות?.הרי אין הבטחה. וברור שהקשר הזה או יישאר או לא. אז למה אצלי זו כזו קטסטרופה?.סליחה על הבלגן אבל זה הכי טוב שיכולתי כרגע.. תודה..איך מתגברים על הפחד הזה במהלך הזוגיות מהפרידה? הפחד הזה רק הורס ושם רגליים וגורם לי לחוסר שקט ; ורצון להיות עם בן הזוג כל הזמן פן אאבד אותו.היום זה עוד מחמיא לו. בעוד כמה חודשים זה כבר יתחיל להעיק עליו. אני יודעת את זה כי זה מה שגרם לכל שאר הקשרים שלי להסתיים ונכנסתי למעין מעגל כזה שאני לא יודעת איך לצאת ממנו.איך מפסיקים לפחד מפרידה?. איך מוחקים את זה מ"סדר היום" של המחשבות?.הרי אין הבטחה. וברור שהקשר הזה או יישאר או לא. אז למה אצלי זו כזו קטסטרופה?.סליחה על הבלגן אבל זה הכי טוב שיכולתי כרגע.. תודה..
ד"ר אורן חסון
איך לא להפסיד זוגיות טובה
⌄
הילה יקרה,
אני יכול לומר לך את הקלישאות הברורות מאליהן: תרגעי, את מפחדת עוד לפני שקורה משהו, ושאין ספק שזה משפיע עליך, ולכן את צריכה לחדול מכך. אלא שאת לא יודעת איך.נסי לחשוב על דברים אחרים, כשזה מעסיק אותך. עברי לחשיבה ולעיסוק בדברים אחרים שמעניינים אותך, לשמיעת מוזיקה, ליצירה, למשחקים, לקריאה או לכל משהו אחר שתופס אותך. לא קל להפסיק מחשבה מטרידה שמקננת בראשך, אבל זה אפשרי. אם קשה לך - אולי כדאי שתלכי ליעוץ פרטני, כי אחרי הכל, את לא רוצה להפסיד זוגיות טובה רק בגלל פחדים מוקדמים מדי. במהלך השיחות תוכלי גם לקבל כלים טובים יותר, וגם להבין את עצמך ואת בן זוגך טוב יותר, דברים שאמורים להקל עליך.