מאבקי כוח בזוגיות - פתרון
דנה
יחסים אבודים
⌄
שלום
אני וןבעלי ביחד כבר13 שנה ( חברים ונישואים)במשך כל שנות הכרותינו היו לנו מריבות וחילוקי דעות אך אהבנו מאוד אחד את השני וכך משכנו, שהתחתנו זה לא היה מאהבה גדולה אלא כבר מהרגל אבל עדיין ,שהוא לא היה בא הבייתה לרגל עבודתו הייתי מתגעגעת והיה חשוב לנו לתקן ולשפר ולהשליםכל הזמן בעלי לחץ שנביא ילדים והשנה הגשמנו גם את זה יש לנו ילד בן שנה אך מאז היחסים הדרדרו עוד יותראנחנו רבים בלי סוף בעיקר על אופי הטיפול בילד על האדישות שלו על למה לא שטף כלים ולמה לא קם בלילה ורבים מי יאכיל את הילד ומי ישכיב לישוןאני חשה מרומה ומאוכזבת 11 שנים שיגע אותי להביא ילד והנה משהבאתי הוא עושה איתו מה שטוב לו ומה שנוח לו שהילד בוכה זה אמא ולהאכיל זה אמא ולהשכיב זה אמאוכך במשך שנה המצב הלך והידרדרעד שהיום אני יכולה להגיד בפה מלא שאני לא אוהבת אותו שהוא לא חשוב לי בכללשלא איכפת לי אם יהיה בבית או לא ושכבר לא רוצה להשלים יותראנחנו ישנים בחדרים נפרדים כבר 3 חודשיםשורה תחתונה זה שהפעם באמת באמת הוא כבר לא חשוב ליהבעייה שגט הוא לא ייתן לי וכלכלית לא אסתדר לבדאני בדיכאון ומיואשת אני בת 31 בלי אהבה בלי סקס בלי כלום חוץ מהילד שליאיך אחייה כך עוד 20 שנה??????????????ובכלל אני רוצה עוד ילדיםנסינו אינספור פעמים לעשות " הסכמים" וחוזים אך השלמנו בדיוק ליום אחד ושוב ברוגז על אותם נושאיםנראה שאין תקווהאשמח לקבל כל עיצהתודה
ד"ר אורן חסון
למה אתם מחכים?
⌄
דנה יקרה,
אתם שבויים במאבקים של צודק ולא צודק, ועל חלוקת תפקידים ומשחקי כוח.למה אתם מחכים? לכו ליעוץ זוגי.