מאבק כוחות בזוגיות: איך לעצור?

תאריך פנייה: 16.08.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורטל
השפלות העלבות
16.08.2013 • 12:27

מה שאני חשה כעת איןלתאר. ועצוב פה שאני ממש בתחילת דרכי הנישואים האלו עם תינוק בבטן. אני יוצאת עם בעלי שלוש שנים כבר ואני בהריון. בשנה וחצי האחרונות כשאני רבה עם בעלי זה לא מריבות נורמטיביות אלא השפלות העלבות , ביקורות והאשמות . את עלובה, בטח כולם בגדו בך, את רוצה להתגרשכי כולם אצלכם מתגרשים, זה ממש מעט.... ההשלכות הן שאיני חשה ליד בעלי אישה , ולא חשה אישה אהובה ונערצת ולא חשה יהלום בעינייו. עד היום הקשרים שחוויותי הרגשתי וידעתי מההאני בעיניי הגבר הזה , העיניים דיברו הלב פעם. פה? הפוך לא חשה מיוחד בעיניו הוא אומר שהןא אוהב אך יש לו דרך מוזרה להראות. הוא אומר שהמילים יוצאות במריבות ואינו מתכוון אך בי זה חילחל חזק עד שאיני מרגישה אהבה וזה חסר לי;(

ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי כדי להספיק לעצור זאת בזמן
19.08.2013 • 00:47

אורטל יקרה,
למרבה הצער נכנסתם למסלול תקשורתי פוגע ולקוי, שעיקרו הפך להיות פגיעה ומאבק כוחות. מדוע? - אני לא יודע. משהו מתסכל אותך, ומשהו מתסכל אותו, ואולי רק אותו, והדרך להוציא זאת, ובעיקר בעת מריבות, היא בדרך של פגיעה בצד השני. האם כי הוא מרגיש שאת לא מקשיבה לו? שאת מזלזלת בו? כך או כך, כנראה שהוא מרגיש, בצדק או שלא בצדק, שאם הוא ידבר איתך באופן שליו, רגוע, "רגיל", הוא לא יצליח לשכנע אותך בדברים שיכולים להיות חשובים לו. וכשזה קורה, מתחילים להתווכח לפעמים גם על דברים שלא כל כך חשובים, כדי לפחות להשיג את הכבוד העצמי. משהו מהדברים הללו קרו לכם.אתם בתחילת הדרך, הדרך הפכה להיות דרך קשה, ואתם צריכים עזרה מקצועית כדי ללכת ממנה לדרך אחרת. במקרה הזה, לצערי, זה לא רק משהו שאת יכולה לעשות כדי לתקן. חציתם כמה וכמה גבולות, שלא פשוט לעצור בחריקת בלמים ולחזור משם לאחור, כי זה כאילו כבר "מותר" לעשות זאת. כי עשיתם זאת (או הוא עשה זאת), והשמים לא נפלו. ובשלב מסויים, כשרגשית הכעסים והתסכול עולים לרמה הזו, והפגיעות לרמה שהן מגיעות, אתם עלולים לפחד פחות מכך שהשמיים ייפלו, ולפחד יותר מזה - מהפסד במאבקי הכוחות. חפשו עצה מקצועית, כלומר, יעוץ זוגי, כדי להספיק לעצור זאת בזמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083