מאבק כוח בזוגיות: מה לעשות?
נועה
מה לעשות?
⌄
שלום
אני בת 26 ובן זוגי בן 29 היינו חברים במשך שנתיים נפרדנו לחצי שנה וחזרנו שוב לפני 5 חודשים בינתיים הכל די בסדר אנו מנסים לעבוד על טעויות של העברהדבר היחידי שמפריע לי שהוא לא מוכן לקחת אותי להורים שלו, לפני שנפרדנו זה לא היה כך לא הייתה לו שום בעיה שנלך ביחד להורים שלו או שלי ועכשיו הוא משום מה רוצה לחכות... דיברנו על זה המון ובסוף הגעתי למסקנה שאולי הוא לא בטוח בקשר והוא מפחד לערב הורים כי זה שלב "מתקדם" יותר. הוא אמר לי שזה לא שהוא לא בטוח בקשר הוא פשוט רוצה להתקדם לאט, ואני לא ממש מבינה אתזה אנחנו כבר מכירים שנתיים וחצי והיינו אצל ההורים אחד של השני המון פעמים. הוא כל הזמן מתעצבן שאני מזכירה אתזה, זה ממש מפריע לי ואיפה שהוא גם מעליב אותי, עד מתי אני אמורה לחכות??? אנחנו לא ילדים קטנים, זהו קשר שאמור להוביל לחתונה! מתי להתחיל ללחוץ? האם להניח לזה כרגע?
ד"ר אורן חסון
להיות חכמה יותר
⌄
נועה יקרה,
את מקבלת ממנו מידע, ובזה את צודקת, שאומר לך הוא לא מספיק בטוח בקשר. זה מאיים עלייך, ואת רוצה לדעת טוב יותר היכן את עומדת, ובצדק.אבל יכולה להיות גם אפשרות אחרת, והיא שגם אם זה התחיל כך (לפי הפיסקה הראשונה), ההמשך הוא מאבק כוח פשוט בינך לבינו. הוא מבין שזו נקודת חולשה שלך, את מתעקשת הוא מנסה "לחנך" אותך ולהתעקש גם. ולכן, הוא משהה את המפגש המחודש שלך עם הוריו, רק כדי להכניע אותך. ובהחלט יכול להיות שככל שתתעקשי, שניכם תפסידו, גם את וגם הוא.אם את מוכנה להיות חכמה יותר, רגישה יותר וסבלנית יותר, הניחי לנושא. אם היחסים ביניכם בסדר, הוא יעבור את הפאזה הזאת והכל ביניכם יהיה בסדר. ואם הם לא, גם כן תדעי בסופו של דבר. אם רוצה לתת לזה הזדמנות, כדאי שתהיי סבלנית.
נועה
תודה....
⌄
(הודעה ללא תוכן)