האם לתת צ'אנס לבן זוג?
שירי
עזרה בבקשה
⌄
שלום
יש לי התלבטות קשהאני בחורה פתוחה אנרגטית מלאת שמחת חיים ותחומי עניין אך ללא מזל במציאת בן זוג שאני שלמה איתובכל מקרה התחלתי לצאת לאחרונה עם גבר נחמד שיש לי איליו משיכה פיזית גדולה.הקושי: אני רואה שקשה לי לשוחח איתו כי הוא טיפוס מופנם אני יודעת שבחיבור הפיזי הוא רואה פיצוי לחסרים מסוימים בתקשורת שלומצד שני הוא תמיד עונה לי כשאני שואת אותו שאלות , כלומר הוא לא סגור לגמרי רק שהתשובות שלו קצרות ולא מפורטות וגם לא מרבה לפתוח איתי את השיחה או לתאר דברים שהוא חווהמה לעשות ? יש לי התלבטות קשהמשיכה פיזית עזה, סה"כ אדם טוב ככה עושה עלי רושם, למרות שהצהיר ואמר שלפעמים הוא מתרגז על שטויות אך מסכים לעבוד על זהנראה גמיש ברצונותיו, בא לקראתי ונראה שמעריך ואוהב אותי מאדמה לעשות?
ד"ר אורן חסון
מבט שלישי או רביעי
⌄
שירי יקרה,
אם יש לו כוונות טובות, והוא משתף פעולה, יכול להיות שהוא גם יכול ללמוד. לפי דברייך עושה רושם שהוא כזה. אולי כדאי לתת לו צ'אנס. ותוך כדי כך תצטרכי להחליט אם הוא מתאים לך, ומצליח להיות גבר שאת יכולה להיות גאה בו כבן זוג ולהתאהב בו. זה לוקח זמן, ואולי את צריכה להיות סבלנית כי אולי הוא לא "הגבר" שתוכלי להתאהב בו ממבט ראשון. אבל אולי כן ממבט שלישי או רביעי.