לשכוח אהבה קודמת

תאריך פנייה: 17.01.2017 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מירב
אקסית
17.01.2017 • 11:30

שלום
הנני פרודה ויוצאת עם מישהו נחמד וכיף לנו אבללללל.....הוא יצא לפני עם מישהי 15 שנים...והוא לא מפסיק לאהוב אותה ומאוד מתגעגע אליה (הם נפרדו לפני 7 חודשים ועדיין בקשר של אסמאסים והודעות.אני כל הזמן מעלה את הנושא אצלו ונפגעת מחדש!!!האם יש מצב שישכח אותה ?האם יש לך המלצות איך אוכל להשכיח אותה ממנו?בבקשההה עזרההההה.

ד"ר אורן חסון
לזכור ולשכוח
17.01.2017 • 21:27

מירב יקרה,
הלוואי שהייתי יכול לנפק לך שיקוי, שיעשה את הקסם הזה.אני לא חושב שתוכלי "להשכיח" אותה ממנו. זה לא מצב ריאלי. אבל אם הקשר ביניכם יהיה טוב, יציב וחזק, ואם יהיה לו מאד טוב איתך לאורך זמן, הזיכרון שלה ייחלש. אולי אמורה לעודד אותך המחשבה שאם הוא נפרד ממנה לאחר 15 שנה, מן הסתם יש לו סיבות טובות לרצות להיפרד ממנה. אולי בדיוק כמו שגם לך יש סיבות לרצות להיפרד מהפרוד שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מירב
לזכור ולשכוח
18.01.2017 • 08:29

תודה על תשובתך המהירה, הוא לא נפרד ממנה..היא מבקשת ממנו הרבה ממה שגבר נשוי יכול לתת ולכן הם נפרדו..לפי מה שאומר היתה אהבה גדולה ועדיין יש!!!חשבתי שיש לך כלים איך לעשות אותי אצלו מספר 1 ולשמוע ממנו רגש כלשהו עבורי..

ד"ר אורן חסון
הגבר הנשוי, המאהבת לשעבר ואשתו
18.01.2017 • 21:06

מירב יקרה,
אם כך, אני מבין שהאיש בכלל נשוי, ושהאהבה הגדולה שהיתה לו, ואולי עדיין יש, היא בעצם מחוץ לנישואים. ומעניין שעם כל האהבה הגדולה שהיתה לו אליה, אולי בכלל מספר אחת שלו היא אשתו ולא המאהבת, שכן הוא לא התגרש ממנה כל הזמן הזה, ולכן גם לא נתן למאהבת את מה שהיא רצתה. ולא משנה בכלל מה הוא אמר למאהבת הראשונה שלו או מה הוא אומר לך. באופן מעשי, היא הבית שלו והוא לא מוכן לצאת משם, גם אם הוא מספר שרע לו שם. את מכניסה את הראש למקום בעייתי מאד. אני מציע לך לקרוא מאמר שכתבתי בעבר, שנקרא: "הגבר הנשוי: מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה". זהו המאמר הראשון בדף.אני מודע לכך שאת לא רוצה הטפת מוסר, וגם לא שידאגו לך כי את כבר 'ילדה גדולה' - וזה נכון. אני מודע לזה שאת מבינה שיש בעיות. את מחפשת פתרונות פלא שלא קיימים, ואני מנסה לומר לך שאולי הבעיות הרבה יותר גדולות מאלו שאת חושבת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083