דרישה עצמית: לקחת את מה שמגיע לך

תאריך פנייה: 03.06.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אני
נמאס..
04.06.2006 • 00:31

שלום,
נמאס לי כבר שהוא מנסה להפוך אותי למי שאני לא,לבנאדם שאני לא.נמאס לי שהוא מנסה לגרום לו לקנא ,לגרום לי לחרדות ,לגרום לי להתנצל.תמיד להתנצל גם כשאין סיבה. נמאס לי שמפריע לו שאני לומדת ושואפת לקריירה גבוהה.נמאס לי שהוא תמיד אומר שהוא מבין שאני בלחץ של עבודה ולימודים אבל, תמיד חוזר על אותן טעויות. נמאס לי שהוא מספר על דברים אינטימיים, ודברים מחדרי המיטות לידידות שלו ולאקסיות שלו. נמאס לי שהוא מתחמק מהבעיה במקום להתמודד איתה פנים אל מול פנים.נמאס לי שהוא חושב שהוא תמיד צודק ואני תמיד טועה עד כדי כך, שאח"כ הוא לא עונה לי בטלפון ולא מדבר איתי כמה ימים. נמאס לי לסלוח. אני בסה"כ בת אדם עם רגשות כמו לכל אחד. אני עוד אישה שלאחרונה נוסף עליה מצבר של רגשות וחרדות. נמאס לי. אני כבר לא יודעת אם אני אוהבת אותו או שונאת . אומרים שהקו בין אהבה לשנאה מאוד דק וכנראה שאצלי לאחרונה הוא אקסטרה דק. נמאס לי לוותר, להשלים,לסלוח,לקבל למרות שאני יודעת בתוכי שהפרספקטיבה של שנינו לא באמת דומה.נמאס לי שהוא ידבר על חתונה ,ילדים ואני אדבר על קריירה ועבודה.נמס לי להוביל את הקשר הזה סחור וסחור.נמאס לי מהכתיבה שלו מהפורומים ונמאס לי שהוא מתחיל ומפלרטט עם כל בחורה שרק זזה לידו. נמאס לי מחוסר הערכה,מחוסר הכבוד.אני לא עוד לכלוך ברצפה שמטאטאים. נמאס לי להקריב כ"כ הרבה ולקבל כ"כ קצת. נמאס לי מחוסר האכפתיות, והצצגה של עצמו כטלית שכולה תכלת לעיני ההמון.נמאס לי מחור השאפתנות ומחוסר המאס שלו. נמאס לי מהמריבות ,מהוויכוחים, מחוסר ההקשבה שלו כלפיי. נמאס לי להתעצבן ,לבכות ולהרגיש שבעה מכל העולם הזה.רוצה ת החיים שלי בחזרה.את החיים שלי בלעדיו. פשוט נמאס לי.

מישהי
נמאס..
04.06.2006 • 08:58

הי אני,הגבול הדק הזה...הוא כניראה מה שאת צריכה לעבור בשביל להבין שזה לא בשבילך ? לפעמים טוב שנמאס כי רק כך רואים את האמת ומוכנים להתמודד איתה, לפעמים צריך לעבור את הגבול הדק הזה....ורק אח"כ נושמים לרווחה, כל כך נושמים לרווחה, פתאום תיראי שהלימודים פורחים והעבודה מתחילה לרקום ניצנים, ואת עושה עם עצמך דברים שלא עשית מעולם ואת אוהבת את עצמך ופורחת....פשוט תשתני

ד"ר אורן חסון
לא לדרוש את טובתך אלא לקחת אותה
05.06.2006 • 12:50

את יקרה,
קראי את המכתב שלך שלוש פעמים ביום, עד שתתגברי על הפחדים שלך, ותפסיקי להיות פסיבית. אם נמאס לך, סימן שאת חושבת שמגיע לך יותר. אם מגיע לך יותר, אז את כנראה צריכה לעשות מעשה, ואם את לא מצליחה לעשות מעשה, כדי שתביני מדוע ומה מעכב אותך. חרדות מלהשאר לבד? התקווה שיש לך מישהו שהצהיר שהוא רוצה אותך ופרטנר אפשרי לחתונה שאולי תאבדי ותצטרכי להתחיל "הכל" מהתחלה?את צריכה לאהוב את עצמך מספיק כדי לא רק לדרוש, אלא גם לקחת. כלומר, ליזום ולפעול לטובת עצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083