יחסי מין לאחר לידה

תאריך פנייה: 03.06.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
עדי
יחסי מין לאחר לידה
03.06.2006 • 23:50

שלום רב
אני נשואה 4 שנים ולפני כחצי שנה ילדתי.יש לי בעל מקסים, תומך, מקשיב והכי חשוב עוזר לי המון, בעצם החברה הכי טובה שלי.מאז שילדתי לא קיימנו יחסי מין, ולא נשכח גם את החודש חודשיים לפני הלידה.אני בטוחה ב-99% שהוא לא בוגד בי, אך מצד שני הוא לא מנשק, לא מחבק,ואני... גם לא בדיוק יוזמת.אני מניקה וממש אין לי חשק לסקס אבל צריך לעשות את זה מתישהו , לא???עלי לציין כי הוא היה בלידה ויכול להיות שזה השפיע עליו.אנו הולכים לישון בשעות שונות ולכן גם לא יוצא מצב לסקסמה לעשות?למרות שממש לא בא לי כרגע על סקס אני לא רוצה לפרק את המשפחה המדהימה שליבגלל כזה דבר.תודה רבה

נעמי
יחסי מין לאחר לידה
04.06.2006 • 23:11

היי עדימצאתי לנכון להגיב למרות שד"ר חסון לא מעודד זאת אך מאחר ועברתי מסע כמוך הרשי לי לשתף אותך מנקודת מבטי.גם אני עברתי לידה לפני 5 חודשים. כל אישה אחרי לידה סובלת מנפילות הורמונים ולכן החשק המיני יורד. יש גם נשים שכאשר הן מניקות הן מרגישות פחות חשק לסקס וגם הבעלים מרגישים כאילו הגוף של האישה לא שייך אליהם ב- 100% ויש עוד תינוק שחולק לפחות את החלק היפה בגופה של האישה- השדיים.סיבה נוספת שרבות הנשים לא מרגישות סקסיות אחרי לידה, מאחר וגופן השתנה. הבטן משתפלת. סימני מתיחה. שדיים גדושים בחלב. וכו'. בעוד הגבר נשאר חתיך ויפה בלי שום סימן או חתך. יש בושה א"כ מהבעל.גם אני נילחצתי מהנ"ל.בהתחלה לא הייתה ברירה ולמרות שממש לא היה לי חשק לסקס התחלתי עם בעלי ועשיתי עצמי כאילו אני מאד רוצה למרות שממש לא, ולו רק כדי לנפח לו את האגו. מה לעשות. גברים צריכים שינפחו להם אותו. את האגו. אודה כי גם זייפתי אורגאזמות אז. אך הוא היה מרוצה שאני מחזרת אחריו ואני מרוצה מזה שהוא מרוצה. אמנם חשק לסקס לא היה-כאמור, אך אהבה הייתה ועדיין קיימת, ב"ה.אחד הדברים שהביא לי את החשק לסקס הוא שהתחלתי להיות פעילה מבחינה גופנית. נירשמתי לחדר כושר, התחלתי לעשות דיאטה בריאה ורצינית וכיום אני מרגישה נוח עם עצמי ועם בעלי.לאט לאט דיללתי גם את ההנקה והיום אני מניקה רק פעמיים ביום. ואני יכולה לומר לך שמנסיון יש תקווה. לדעתי חזרתי להיות חרמנית יותר מתמיד. אני יוזמת הרבה פעמים סקס. ויותר מזה, אני מגוונת יותר. אם זה בעיתוי או בביצוע.בכל אופן בהצלחה ואשמח אם תעדכני מה קרה בסוף

ד"ר אורן חסון
יחסי מין לאחר לידה
05.06.2006 • 12:36

עדי יקרה,
קיבלת תשובה יפה מנעמי. קחי אותה לתשומת לב. כמו כן, אנא ראי גם את תשובתי לאלמונית ("הידרדרות ביחסי מין - עזרה דחוף!") 7 שאלות מתחת לשאלה זו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083