לקחת לאט יותר - טיפים ליחסים

תאריך פנייה: 28.01.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גלית
שאלה
28.01.2006 • 17:02

יש לי בעיה שאולי תראה קצת טפשית,אני בחורה מאוד ישירה ויוזמת . רציתי לדעת אם זה יכול לפגום בקשרים שלי עם גברים או שזה תלוי ספציפית בגבר שאיתו אני בקשר ...כשאני מכירה מישהו והוא מוצא חן בעיני ,רואים את זה עלי ,אני גם נוטה להראות ,אולי אף מתלהבת בהתחלה.אני יודעת שאולי אני צריכה לקחת דברים בצורה הרבה יותר איטית כי אני עלולה להפגע ואולי הישירות שלי יכולה ליצור רתיעה אצל בן המין השני...אבל אין לי מושג מה זה לקחת את הקשר לאט יותר? במה זה מתבטא?אודה לך מאוד על תשובתך,גלית

ד"ר אורן חסון
לקחת את הדברים "לאט יותר"
28.01.2006 • 18:47

גלית יקרה,
אני לא יודע מה זה לקחת לאט או מהר, כי זה תלוי הרגלים ותרבות. אז בואי ונתייחס לאופן היחסי של "לקחת לאט יותר". דבר זה פרושו להקטין את מספר הצלצולים אליו, וההודעות הכתובות, ומספר הפגישות. זה אומר אולי גם להקטין את מספר הפעמים שבהן את אומרת לו כמה שטוב לך איתו, וכמה את רוצה לראות אותו שוב, וזה אומר גם להקטין את מספר הפעמים שבהן את אומרת לו שאת רוצה חמישה ילדים, או שאת אומרת שאמא שלך אומרת שהגיע הזמן שכבר תתחתני.אז אולי הגזמתי קצת, גלית, אבל אולי זה נותן לך בכל זאת כמה כיוונים למחשבה, באופן יחסי למה שאת עושה היום. ומן הסתם, אין לי מושג מה את עושה היום.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083