לצאת מנישואים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 17.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נישואים - אמינות
המשך אמנות הפיתוי
17.01.2007 • 23:14

ד"ר מאז הצעתך הפנמתי את דבריך עד לפני יומים ---- מפה הכל הישתנהאני מציינת שהצעתך ודרך הטיפול בה היו לי קשים מאוד כי להחליט לסיים קשר של אהבה מטורפת אם אפשר לקרוא לזה כך זה בהחלט קשה ואפילו קצת פגע בכבוד שלי .הכל היה רגיל מאז שחזר מהטיסה הוא גם היתקשר פעמים, התראנו מידי פעם במקום עבודתו ולא יותר מזה אני בשיחתינו כבר הסברתי לו את רחשי ליבי והוא אמר שעדיף שאני אחליט מה לעשות בקשר שלנו כי הוא רואה מזה שרק אני אפגע מהקשר הזה ולא לא מוכן לפגוע בי בכלל כי כרגע המציאות שלו לא תשנה ( חיי הנישואים שלו ) . .מכאן היה נתק מוחלט של שבועיים שבקושי ראיתי אותו ולדבר בטלפון גם .והחלטתי שאולי זה ההיזדמנות לברוח מהמציאות ולומר לעצמי דיי כאן זה נגמר ונתחיל דרך חדשה --- במקביל כבר הספקתי להכיר מישהו טטוב ברמה טובה שמתאים לי ולערכים שלי ..שהגעתי להחלטה זו בלב שלם אני מקבלת שיחת טלפון ממנו , בהתחלה הייתי מאוד קרה אבל כמה שניות אחר כך הכל חזר ובגדול .פעם ראשונה שנפגשנו לבד זה היה באותו יום של שיחת הטלפון בערב ופעם ראשונה שאני נוגעת בו עכשיו הכל נהפך אצלי ונהייה יותר מסובך (לא שכבנו ולא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב ) מצד שני בא לי להכיר מישהו שאולי הקשר יהיה רציני הכוונה חתונה ולא משהו תלותי אני עומדת בפרשת דרכים מצד שני אתה לא יכולה בלעדיו אין רגע שאני לא חושבת עליו אני כמה מהמחשבות עליו הולכת לישון עם מחשבות עליו הכל .כשהבחור השני מתקשר אני מתפנה רק אליומה אני עושה עכשיו כל כולי מבולבלת מהמצב הזה ושוב למרות שזה לא אמיתי אבל לא יודעת חסר לי משהו איזה סיפוק מאותו גבר נשויי ( ולודווקא סיפוק מיני ) שאותו אני מנסה לדעת ולא יודעת ..... מה עושים ???..

ד"ר אורן חסון
את יודעת, וכמעט הפנמת. עוד צעד אחד?
19.01.2007 • 22:34

נישואים יקרה,
הפנייה הקודמת שלך נמצאתכאן. מה שאת אומרת לי הוא שאת מנסה לצאת מזה, אבל עדיין לא בשלה. לא הפנמת מספיק את התשובה שלי אליך שנשארה בעינה: תברחי משם, כי חוץ מפרפרים בבטן, טוב לא ייצא לך מזה. הפגיעה בכבוד שלך היא חלק מהתוצאות ההרסניות של מה שהוא עושה מחד, וגם מה שמשאיר אותך איתו. זה מה שדרך הפעולה שלו איתך עושה. הוא אולי לא ציני כי הוא קרא את הספר, אבל הוא מספיק אגואיסט כדי שלא להתחשב בך. ייסורי המצפון שלו אינם משמעותיים, כי הם לא משפיעים עליו באמת, אבל הם מציגים בפנייך דמות של גבר רגיש. חשבי על מה שהוא עושה לך, ולא על מה שהוא אומר לך. רק כאשר תביני שהכבוד שלך חשוב, ושיש לך ערך יותר מאשר להיות אשה שניה לפעמים, תוכלי לצאת מזה. לכי לראות את הסרט "החופשה", תבכי קצת, ולמדי את הלקח.ואם זה לא יעבוד, ואת רוצה לצאת מזה ולא מצליחה, לכי לטיפול אישי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083