לפעול: עצות להתמודדות עם בעיות בזוגיות
סיוון
לד"ר אורן חסון שלום רב
⌄
אני כתבתי לך ממזמן על בחור שחיזר בתקופת התיכוןאחרי 4 שנים הוא פתאום ניזכר בי והתעניין ביהלב שלי מאמין בו שהוא אוהב באמת רק ניראה לי הוא פוחד, לגלותאת מי שאני, בתיכון זה היה מין ידלותי , אבל גם בטחתי בו אפילושלא נתתי לו להתקרב אליי שיחקתי אותה קשוחה.הוא רוצה ניראה לבדוק אותי עם אני כמו כל אחת מהבנות שהוא היה איתןלאומתי, ניראה לי הוא שאל עליי כי עם הייתי בהחלט קופצת על המציאה כל פעםשהוא שאל עליי, הייתי כמו כל בחורה שהוא התעסק איתה.לא יודעת למה הלב שלי אומר לי שאני והוא מתאימים, אני בוטחת בו שהוא אכןאוהב, והוא התגבר והוא לא ילד קטן לא יודעת למ ה הוא פוחד.למה הוא לא בא אולי הוא רוצה לבדוקק אותי, ביגלל זה שאל מה שלומי,איך אני מרגישה, איפה לא רואים אותי, וכדי לחפר על המעשים שלו ככה הרגשתיהוא מסר לי ד"ש כדי להראות לי הכל בסדרשאלתי מתוך נימוסהוא לא ידע שכאשר הוא שאל הוא עוד יותר, גאם לי לחשוב עלייכי הייתי מאוהבת בו, אז הרגשות שהרגשתי אז חזרו אולי במינון נמוךאבל הם שם.אני רוצה לדעת למה הוא שאל עליי יכול להיות הוא פוחד חושש?אני רוצה להבין מה גרם לו להתרחק ממני עם הוא אהבה אז למה הוא מופיע פתאוםמה המניעים שלו?יכול להיות שאני צודקת במה שאני אומרת לך?או מסתתר משהו אחר?אני יודעת שאנחנו לא נהיה יחד כי הוא לא מרגיש כלפיי כלוםעובדה שהוא לא באאבל למה אני בטוחה ומרגישה שכן מה למה אני אומרת ככהלמה הלב שלי בטוח בזה?אני יודעת שלא יהיה שום קשר מצידו, אולי הוא לא אוהב, אני מודעת לכל זה.אין לי בעיה לשכוח, רק שיגיד לי שהוא לא אוהב, כי מי שהוא שאל עליי אני מאמינה שכןמה הוא ישאל סתם? לא יכול להיות לא נראה לי.אני חשבתי לכתוב לו מיכתב במקום הצעד שלו, אני יעשה במקומואבל עם הוא שווה את זה, ואתה אומר לי שכן הוא אוהב והכל טוב ויפה.אני מוכנה אפילו לנסות לרמוז לו או להתקשר או דרך מכתב?השאלה עם הוא שווה את ההשקעה?כי מי שהוא שאל הרגשות שלי התערבבו, אני מרגישה אליו משהובוטחת בו מאז ומאמינה בו מאז ששאל אפילו שחלפו 7 חודשיםמה אתה מציע? אני אשמח עם תענה לי על השאלות בזמנך הפנויהלב שלי אומר לי מה שהשכל לא אומראני אששמח עם תשיבתודה רבה עזרת לי, סיוון
ד"ר אורן חסון
לעשות מעשה
⌄
סיוון יקרה,
עושה רושם שאת מתלבטת בבעייה הזו כבר חודשיים לפחות, מבלי שאת יודעת שום דבר חדש. אז אולי, אם זה כל כך מעסיק אותך, תפסיקי להתלבט, ותעשי משהו? אחרת תמשיכי להתלבט עוד חודשים רבים. לכי לעשות מעשה, צרי איתו קשר, שאלי אותו מה הוא חושב, ואז תדעי טוב יותר.
סיוון
לעשות מעשה
⌄
תודה רבה עזרת לי מאוד.ועם הוא יצחק או משהו אני בכל זאת יצור קשר איתו?העיקר לקבל תשובות?
ד"ר אורן חסון
סיכונים
⌄
סיוון יקרה,
את צריכה להחליט מה יותר חשוב. אם חשוב לך מאד לדעת, אין לך ברירה אלא לקחת סיכונים.
סיוון
סיכונים
⌄
תודה רבה כניראה אני באמת יעשה את הסיכון שכרוךבצחוקים, ובניפוחי אגו ביגלל שאני מתקשרת ולא הואתודה רבההמשך יום נעים