כן - מענה ברומן

תאריך פנייה: 18.07.2005 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
טליה
ברומן
18.07.2005 • 15:04

שלום
יש לי שאלה לאו דווקא ספיצפית..האם גבר שמנהל רומן במשך כמה שנים עם בחורה שממנה מאוד קשה לו להתנתק מושפע מהקשר הזה ממש (השפעה על משפחתו) ..הכוונה היא האם יחסיו עם אישתו ישתנו בלי שהוא יהיה מודע לכך בעצמו עקב מערכת יחסים שלו עם אישה אחרת בטווח ארוך...כלומר האם בהכרח זה יקרה?

ד"ר אורן חסון
ברומן
18.07.2005 • 16:26

ברומן יקר
/ה,תשובה, גם כן לאו דווקא ספציפית: כן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
בת 22
ברומן
19.07.2005 • 12:48

אתה מוכן לפרט יותר, באיזה אופן ? האם זה אפילו יכול להיות לטובה? ואם אתה כבר בקשר קבוע (עם משפחה) הפנטזיה לאהבה נשמרת או כבר נהרסה בזה שהוא בגד? האם בגידה מתמשכת יותר הרסנית מבגידה של טווח קצר אך בתדירות גבוה?

ד"ר אורן חסון
האשה האחרת?
19.07.2005 • 14:17

ברומן יקרה,
יש לי רושם שאת רוצה לשאול שאלות הרבה יותר ספציפיות ממה שאת שואלת. האם את מוכנה לפרט, כדי שהדיון הזה לא יהיה אקדמאי טהור? האם את היא האשה השניה בסיפור, ואת רוצה לדעת אם יש לך סיכוי, ואיזה "מוצר" תקבלי אם הוא יהיה שלך? אנא, שאלי ישירות, ספרי את הפרטים, והתשובות שלי תוכלנה להיות הרבה יותר לעניין.

בברכה,
בת 22
האשה האחרת?
19.07.2005 • 21:02

שלום
לך(הזדהתי בתור בת 22)האמת שכבר שאלתי על הסיפור שלי ואת התשובה על הפנטזיה קיבלתי ממך. אבל אני רוצה לדעת עוד... על ההשפעות של תהליך הבגידה ומה אני עוברת איך זה משפיעה על העתיד וכו.אני רוצה להגביר את המודעות שלי. זה שאני לא יודעת זה לא אמר שזה לא קורה. אז אני פשוט רוצה לדעת יותר.

ד"ר אורן חסון
השפעות מצטברות של בגידה
19.07.2005 • 23:15

בת 22 יקרה,
כמובן שלבגידה מתמשכת יש השפעה מצטברת. כך גם לאדם שמחפש שרשרת של סטוצים מחוץ למסגרת המשפחתית. הסיבה היא הצורך הפנימי בהצדקות של פעולה המוגדרת כבלתי מוסרית בחברה, הצדקות שחלקן נשארות צרובות גם עם יצירת קשרים נוספים. לכך יש השפעות על המשך הקשר הקיים, וגם על היכולת להשקיע באופן בלעדי בקשר הבא. לצערי, בשל עומס פניות בפורום, איני יכול להוסיף מעבר לכך במסגרת הנוכחית. אם הנושא חשוב לך, ותרצי להבין טוב יותר אם ומה את עושה לעצמך היום, מוטב שתעשי זאת דרך פגישה אישית.

בברכה,