לסלוח על בגידה: איך להתמודד
בני
בגידה
⌄
ד"ר חסון שלום
לפני כשישה חודשים אשתי נתפסה בוגדת לאחר דין ודברים החלטנו כי עדיף לפתוח את היחסים ביננו. כמובן שאני יצאתי והכרתי בחורה ואשתי נשארה עם אותו בחור. דבר שהתברר יותר מאוחר כאסון לאחר כחודש החלטנו להפסיק את הכל. למען האמת אשתי הפסיקה אך אני לא הייתי מסוגל להפסיק או לחשוב על אישתי . וזאת מכיוון שכל הזמן עבר לי בראש איך היא יכלה לבגוד בי.לפני כחודש היא תפסה אותי בקשר רומנטי עם בחורה וכאן היא פשוט נשברה טוטאלית. מאז הבטחתי לה שזהו אני לא מחפש שום הרפתקאה בחוץ.ד"ר משבר האמון ביננו הוא פשוט ענק אך גם האהבה ביננו היא גדולה מאוד איך אנחנו אמורים להתגבר על כך? לציין כי אנו בשנות השלושים יש לנו 3 ילדים.אני לא מפסיק לחשוב על הבגידה שלה וכמובן גם היא לא מפסיקה לחשוב.
ד"ר אורן חסון
ללמוד לסלוח
⌄
בני יקר,
הגעתם למאזן אימה. אתם בתיק"ו. ועכשיו, לכאורה הכל בסדר, אלא שזהו לא רק תיק"ו של פגיעות, אלא גם תיקו של היפגעות ברמות גבוהות, שקשה לגשר מעליהן. אני חושב שהדבר הנכון הוא להגיע ליעוץ זוגי, לפתוח את כל העניין שוב באופן מבוקר, מה שלא חייב להיות משהו ארוך מאד, כי כבר הרי דיברתם על זה די הרבה, ולהתחיל לבנות מחדש בסיס לשותפות ואמון – וזה ייקח, כנראה, קצת יותר זמן. כי קשה לסלוח על בגידה, אם כי לא בלתי אפשרי. התיק"ו בו אתם נמצאים גם יפריע לכם וגם יעזור לכם.