למצוא אהבה כפי שאת

תאריך פנייה: 03.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרה
לתת צאנס
03.12.2006 • 20:46

איך משכנעים גבר לתת צאנס? (ממקום של כבוד)התרכזתי בדברים הטובים והמשותף בינינואיך מקדמים אינטימיות רגשית רוחנית?איך משמרים את העניין והמאוהבות של גבר?כי המשותף לשני הקשרים האחרונים שלי שבשניהם בתחילה הגבר היה מעוניין ואח"כ איבד עניין/מאוהבות,מה זה אומר להתנהג בביצ'יות? מה המאפיינים שמלהיבים מאוהבות של גבר?כי באופיי אני אישה חמה ואהבתי גלויה בלי משחקים אישה תומכת משתפת פעולה ( לא ריצוי) ובונה וזה ההיפך מביצ'ית אך אני מוכנה לשנות מדפוסיי אם זה מה שדרוש לגרום למאוהבות של גבר לאורך זמן,בשביל לחזק קרבה רגשית לדעתי צריך לחוות חוויות משמעותיות משותפות- איך מביאים גבר לבלות איתי חוויות משמעותיות ביחד - טיולים, סדנאות הרצאות חוגים?הרי כל מה שאני רוצה זה שנבלה כמה שיותר זמן פנוי יחד בחוויות משותפות , והוא זה שמגביל את תדירות המפגשים- אם זה היה תלוי בי היינו כל יום כמעט ביחד, אך מגדילים את רצונו שירצה לבלות יותר איתי?

ד"ר אורן חסון
לאהוב אותך כפי שאת
05.12.2006 • 15:14

שרה יקרה,
חבל שלא כתבת את גילך, זה היה יכול, אולי, לסייע. העניין הוא שאם את במהותך לא ביצ'ית, יהיה לך קשה לשחק את המשחק הזה לאורך זמן. כך שאולי חשוב יותר למצוא מישהו שירצה אותך כפי שאת, וללמוד לעזוב את מי שהיה מוכן להתאהב בך לו היית משחקת לו משחק של מישהי אחרת. ותמיד, עזיבה של מי שלא אוהב אותך כפי שאת, היא קשה והיא מכה לאגו. את יכולה לשפר את עצמך, ואת יכולה להיות מוצלחת ורצוייה יותר לעצמך או לבן זוג, אבל את חייבת להיות מרוצה מהתוצאה הסופית. אם את לא, סימן שלא עשית את השינוי הנכון, כי לא תחזיקי איתו מעמד.אלא שכל מה שכתבתי כאן הוא מאד כללי, שרה. מבלי להכיר אותך, ומבלי לעשות איתך כמה שיחות עומק, יהיה לי קשה לדעת אם ישנם או אינם דברים נוספים ביניכם, או ביניכם לבין צדדים שלישיים, שהפריעו לו או לך להמשך הקשר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083