למה קונים בגדים יפים ולא משתמשים?
גלת
טיפוח.
⌄
דר אורן שלום.אני בת 31 ושמתי לב למשהו שמלווה אותי שנים.יש לי הבגדים היפים ביותר,תכשיטים איפור.אבל אני תמיד מופיעה בציבור כמוזנחתאפלו שיער אני עושה טובה אם אני חופפת.וזה מוזר כי אני ממש מבינה באופנה אז מה הבעיה שלי?
ד"ר אורן חסון
ליישר את השאלה
⌄
גלת יקרה,
שאלה מעניינת. ואולי את שואלת את השאלה הפוכה. ננסה ליישר אותה ביחד: אם את תמיד מופיעה מוזנחת ולא מאופרת וללא תכשיטים, ועם שיער שהוא בדרך כלל לא חפוף, אז למה בעצם את קונה את הבגדים היפים ביותר ותכשיטים ואיפור, אם את לא משתמשת בהם?
גלת
ליישר את השאלה
⌄
השאלה ששאלת ממש עוררה אותיאין לימושג אולי אני מחכה שמשהו יקרה ואוכל להיות יפהבאמת שאין לי יכולת לדעת
ד"ר אורן חסון
טיפוס עם ציוד דייג משוכלל
⌄
גלת יקרה,
והנה, הגעת למשהו חשוב. הסיפור שלך מזכיר לי קולגה אמריקאי שפעם סיפר לי שיש לו ציוד דייג משוכלל. הוא מעולם לא הלך לדייג, אפילו לא פעם אחת. אבל הוא קנה ציוד דייג משוכלל. והוא אמר לי, בדיעבד, שהוא מרגיש טוב שיש לו את זה, כי הוא רואה את עצמו בעיני רוחו כטיפוס שיש לו ציוד דייג משוכלל.אני לא יודע אם את פוחדת להיות יפה יותר, או מצפה שזה יגיע לבד לפני שתתלבשי יפה (כמו אנשים שרואים עצמם בשאיפה רזים יותר וקונים בגדים שהם לא מצליחים להכנס לתוכם). אבל אולי בעיקר הגיע הזמן לשנות תדמית. שזה אומר לאזור קצת אומץ, ולהיות יותר מה שאת רוצה להיות, גם אם לא תהיי מושלמת?ואולי כדאי שתסכלי גם בדיאלוג שלי עם שרון, תשע שאלות למטה. זה לא בדיוק אותו הדבר, אבל אולי בכל זאת ייתן לך עוד משהו.