יחסים: מה לעשות כשלא מסתדרים

תאריך פנייה: 30.08.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אחת ששואלת
אני סתם ידידה?
30.08.2012 • 02:03

שלום,
אני בת 25 ומכירה בחור בן 30 מזה חצי שנה.בהתחלה הקשר התחמם לאט לא ונוצרה עם הזמן קירבה בנינו.אך ב3 החודשים האחרונים הוא לא מראה סימני חיבה לא יוזם מפגשים ובכלל אני מרגישה באיזה שהוא מקום לא במצב נח ולא ממש רצויה.הוא טוען שאני סתם הוזה ושזה שטויות ושהוא אוהב אותי וכו וכוושהוא עסוק נורא וכשיש לו זמן הוא מגיב לי להודעות או מתקשר לפעמים.(בתקופה שהוא התחיל להתרחק הוא גילה שנהיה אימפוטנט)האם להתיחס לתחושות שלי או שיכול להיות שמצב כזה הגיוני.והאם השינוי מראה שאיני מעניינת אותו? כי ניסיתי לסיים את הקשר כמה פעמים אך הוא ביקש שלא ושהוא לא מבין למה אז נתתי לו כל הזמן צאנס ועוד צאנס.מרגיש לי לא יציב ולא בטוח . מה עלי לעשות?תודה מראש.

עם כל הצער
אני סתם ידידה?
30.08.2012 • 13:33

לדעתי כן, אם הוא היה רוצה הוא היה משקיע ומחזר, והיית מרגישה אחרת.אם את מרגישה שזה לא זה מבחינתו, כנראה שזה באמת כך, אל תהי בהמתנה, זה הדבר הכי כואב שיש כשאת מפתחת רגשות והוא עדיין לא, מניסיון.מקווה שתשכילי ותעשי את הצעד הנכון, למרות שהוא קשה.

ד"ר אורן חסון
תמונה ברורה
01.09.2012 • 22:53

אחת יקרה,
כך או כך זה לא נראה טוב. זה באמת נראה כאילו הוא קיבל רגליים קרות, ומספר סיפורים מסיבותיו שלו - ובאמת לא משנה כל כך מהן. אבל אם נניח לרגע שהוא כן איתך לגמרי, והוא באמת רוצה, אז זה כנראה כל מה שהוא יכול לתת, וגם אז זה לא טוב. אם את חושבת שלא מתאים לך, עשי מה שאת רוצה ולא את מה שהוא רוצה. חבל שתתני לו לגרור אותך להיות במקום שבו את לא רוצה להיות, לא דרך ייסורי מצפון שאולי הוא גורם לך, וגם לא דרך תקוות שווא שהוא כנראה נוטע בך דרך מסרים כפולים ואי בהירות. אם את חושבת שאת רואה תמונה ברורה - סמכי על עצמך, כי את כנראה באמת רואה תמונה ברורה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083