למה לא סקס בדייט הראשון?

תאריך פנייה: 16.12.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ליידי
דייט
16.12.2012 • 21:57

שלום
ד"ר חסון!חברה שלי המליצה לי בחום על הפורום אשמח אם תוכל לפתור לי סוגייה :)האם בדייט ראשון מומלץ להתנשק צרפתית בסוף אם הכל היה סבבה? או שזה יציג את הבחורה כזולה?האם לדייט ראשון להתלבש בצורה יותר יפה מהרגיל? כלומר להשקיע יותר בבגדים יפים, לא מוגזמים כמובן, או לבוא פשוט בלבוש casual?והאם כדאי וראוי, בזוגיות לדבר על העבר? אם לבחורה עבר מיני סוער יחסית, לא שגרתי, האם לספר בשלב כלשהו, ואם לא לספר אז זה נקרא שהיא עובדת עליו ומסתירה? הסתרה גם גורמת להתנהג אחרת ולהימנע מלהזכיר דברים.בתודה רבה ואחלה שבוע שיהיה :)

ד"ר אורן חסון
דייט
17.12.2012 • 00:48

ליידי יקרה,
חבל שלא כתבת בת כמה את.קראי בבקשה את השיחות הבאות:עבר מיני:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3726251למה לא סקס בדייט הראשון?ללמוד את הגבולות של עצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ליידי
דייט
17.12.2012 • 10:21

שלום
ד"ר חסון,אני בת 20+. וממש לא ענית לי השאלות שלי... אני מבינה שיש פה עשרות שאלות ביום ורובן חוזרות על עצמן, אבל עדיין, לא להתייחס לשאלה שנשאלת ישירות ולהפנות ללינקים זה קצת פוגע במי שפונה, במיוחד שיש פה שאלות שזוכות למענה ארוך (למרות שמודה שלקרוא את הלינקים היה די משעשע).ואני ממש לא כמו הבחורה ש"לא יודעת איך לעצור את זה" זה מגוחך בעיניי, אני מחכה די הרבה זמן לפני שאני עושה סקס עם הבחור כדי לבחון אותו ולא הייתי מגיעה ללאונן לו במקלחת (אני אצנזר מה אני חושבת על זה) רק שאלתי על נשיקה צרפתית מפה ועד למין הדרך ארוכה...וזה שיש מישהו לא בטוח בעצמו מספיק שמתחבט אם זה בסדר או לא שחברה שלו שכבה עם הרבה בחורים אז זה מקרה פרטני, עניין אותי יותר נקודת מבט של מומחה האם כן לומר או לא לבחור - הרי לא כולם יגיבו באותו אופן!נכון שפעם הייתי הרבה יותר מתירנית מינית אבל הצלחתי להשתקם בזכות עצמי בלבד, כי הגעתי לבד להבנה שזה רק מדרדר ומוביל לריקנות, בעיקר שזה התמכרות, ושום פסיכולוג לא כיוון אותי לשם ואני גאה בזה שהצלחתי לבד. הייתי פונה לטיפול כדי לקבל זוויות הסתכלות חדשות (כי לפעמים יש קיבעון מחשבתי שמונע התקדמות) רק שזה די לא מציאותי לאנשים שמרוויחים שכר מינימום, וליפול על סתם פסיכולוג בהנחת קופת חולים שלא מתאים לי אישית ושלא אני בחרתי אלא נאלצתי לבחור זה לא לעניין בשבילי.

ד"ר אורן חסון
כשאי אפשר מבלי לטעות לפעמים
19.12.2012 • 17:41

ליידי יקרה,
יש לי הדרך שלי, ולא התכוונתי לענות על השאלות שלך באופן ישיר. ומה שניסיתי לומר לך בשיחות שאליהן שלחתי אותך הוא שאין פיתרון אחד. ולכן גם לא נכון לחפש פיתרון אחד. כל אדם שאיתו את בקשר, מגיב אחרת.ציפיתי שתהיי שתהיי מסוגלת לקרוא את ההתכתבויות האלה, ולא שתהיי משועשעת מהן, אלא שתעשי את ההשלכות הנכונות אל המצב שלך ואל מצבים שונים אחרים שאת נתקלת בהם, דווקא משום שהם שונים משלך. ברור שאינם אחד לאחד זהים למצבך, כי כל מצב הוא אחר. ובדיוק לכן, אין "פתרון בית ספר", כזה שהוא אחיד לכולם. כל אדם הוא אחר, ולכן כל קשר זוגי הוא בודאי משהו אחר. תצטרכי לחשוב על מה שקורה לך, ועל בן הזוג החדש שלך לדייט או ליותר מזה, לפי מי שהוא. וכפי שאני רואה מתוך מכתבך, את יודעת לעשות היטב את השיקולים ואת השינויים הנדרשים, ועל כך אני מצדיע לך. יתכן שלפעמים תטעי, כי אי אפשר שלא במערכות יחסים ובפגישות שבהן אינך יודעת הכל על בן הזוג, ושזה לוקח זמן ללמוד אותו, אבל עושה רושם שבסך הכל את יודעת מה לעשות, ורק צריכה את הביטחון שאת עושה נכון, או שאת נכונה להבין שגם לטעות מדי פעם, זה בסדר, כי אי אפשר אחרת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083