התנהלות במערכת יחסים: ניתוח והמלצות

תאריך פנייה: 16.12.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נטלי
קשר חדש
16.12.2012 • 15:41

שלום,
אני בת 22 , היו לי שתי מערכות יחסים רציניות בחיים (אחת שלוש שנים ואחת שנתיים). לפני חצי שנה נגמרה המערכת יחסים האחרונה שלי עם בן זוגי.לפני חודש בערך התחלתי קשר עם בחור בן 28 אחרי שבוע חתכנו, ולפני שבוע חזרנו לקשר.. ממש טוב לי איתו, הוא כייפי, זורם, איש שיחה מעניין, חכם.. הכל! הבעיה היא שלא הייתי לו מעולם מערכת יחסים רצינית!!! אף פעם לא הייתה לו חברה, הוא אף פעם לא הכניס בחורה הביתה.. זה מפריע לי כי לפעמים אני כן שמה לב שאין לו נסיון עם בנות, הוא לא ממש יודע איך להתנהל מול בת זוג.. לדוגמא: אני יכולה לכעוס עליו קצת על משהו והוא ישר יעשה מין ברוגז כזה.. כאילו פה נגמר הסיפור שלנו. זה מפריע לי, אני מאוד מאוד רוצה אותו!אמנם הקשר הוא מאוד קצר בזמן אבל מאוד אינטנסיבי ..השאלה שלי היא איך להתנהל מולו, לאור העובדה שהוא מעולם לא היה במערכת יחסים רצינית? לא יודע מה זה, מוותר בקלות..זה יהווה מכשול בעתיד שלנו? או שזה סתם שולי ולא צריך להפריע לי?תודה מראש (:נטלי.

ד"ר אורן חסון
תחילת הקשר
17.12.2012 • 00:37

נטלי יקרה,
אני חושב שאת מאשימה את ההתנהלות הלא מוצלחת שלו בכך שהוא לא היה במערכת יחסים רצינית עד עכשיו. אבל אולי זה להיפך. כלומר, אולי הוא לא היה במערכת יחסים רצינית כי הוא לא יודע להתנהל מול בת זוג, ומסיים אותו מהר מדי.את מאד רוצה אותו, אבל קחי בחשבון שייקח לו הרבה זמן ללמוד אחרת, ושאת תצטרכי הרבה מאד סבלנות וכישורים וטוב לב ואולי גם הקרבה, ועוד הרבה מאד סבלנות ואורך רוח כדי להיות מסוגלת ללמד אותו. זה יכול להיות מאד לא פשוט.מתישהו, אבל לא כל כך קרוב לתחילת הקשר, ייתכן מאד שתצטרכו להיעזר ביעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נטלי
תחילת הקשר
24.02.2013 • 03:12

רק עכשיו ראיתי שהגבת לי.. תודה לך!
אז ככה: הוא לא היה במערכת יחסים כי הוא לא היה בעיניין של קשר רציני, זה לא מה שהוא חיפש..
ובקשר איתי- הוא מראה לי רצינות, הפגשנו את ההורים.. הבעיה היא שהמון פעמים הוא מתנהג כמו ילד קטן.. מאני ממש מרגישה שלא היה לו ניסיון.. זה מבאס אותי.. יש משהו שאני יכולה לעשות?
כתבת לי שזה לא יהיה קל, לא הבנתי כמה.. :(