טיפים לשיקום קשר זוגי

תאריך פנייה: 17.12.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
בן
שיקום אמון
17.12.2012 • 01:04

ד"ר אורן שלום רב.אני נמצא במערכת יחסים כבר שנתיים והיום גרמתי למשבר אמון,(לא בגידה אלא שקר בנושא אחר) אני הודתי בטעות שלי ואני מצר עלייה אך כעת יש לשקם את האמון מחדש אם בכלל, אני מודע לעובדה שמצופה לפני עבודה רבה ושאמון נבנה לאט, השאלה שלי מהי הדרך הנכונה לחצות את המשבר הזה בלי "לשבור את הכלים" מהם הצעדים הנכונים לטיפול בבעיה בימים הראשונים שלה.

בן
שיקום אמון
17.12.2012 • 01:06

שכחתי לציין כי הני בן 23 ובת זוגי בת 22

ד"ר אורן חסון
עניין של אישיות
19.12.2012 • 17:43

בן יקר,
שאלת שאלה כללית מאד. הקושי לענות הוא משום שאני לא יודע מה היתה ה"טעות", ובעיקר, עד כמה בת זוגך רגישה לטעויות מסוג זה, ואולי לטעויות בכלל. אני רואה אצלך רצון לשנות, רצון שלא לחזור על דברים מסוג זה, ובעיקר, רצון חזק מאד לשקם את הקשר ביניכם. אין לי כלים ברורים לתת לך, משום שאיני מכיר אותך ואת היכולות התקשורתיות שלך, ואיני מכיר אותה ואת היכולות שלה לסלוח או להתגבר על פגיעות. אני גם לא יודע כמה סבלנות תהיה לך להמשיך בנסיון לפצות או לרצות אותה, אם וכאשר היא עצמה לא תהיה בסדר בעניינים קטנים או גדולים אחרים, או כאשר היא תתקשה לסלוח לך על עניינים קטנים או גדולים אחרים שיצוצו מאוחר יותר (והרי אי אפשר שתהיו מושלמים מכאן והלאה) בגלל שהיא נושאת איתה את העניין הזה שעליו אתה כותב. הרבה מאד תלוי באישיות שלכם ובסבלנות שלכם. ואם תתקשו, יתכן מאד שכדאי שתיעזרו ביעוץ זוגי, ועוד לפני הקרע הזה יעמיק עוד יותר. ראה בבקשה אתהדף שלי על יעוץ זוגי לזוגות בתחילת דרכם, באתר שלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083