ללמוד מיהו: לאחר חודש הכרות
חסוי
אובססיביות
⌄
שלום רב
אני גרה בצפוןהארץ הכרתי מישהו מהמרכז הכל היה מושלם בינינו למרות המרחק אנחנו ביחד חודשיים החודש הראשון היה מדהים אחך כך התחילו המריבות הוא מקלל בלי סוף הכל השתנה אני רוצה לסיים את זה אבל נורא קשה לי משום מה אני כל הזמן אומרת לעצמי שחיים כאלה אני לא רוצה בטח שלא בגיל 25 שאני חושבת על עתיד ומשפחה אני לא יודעת כבר מה לעשות אני מנסה לשכוח אותו אבל כל פעם חוזרת ומתקשרת ובגלל שנהפכתי להיות כזאת אובססיבית אליו הוא מזלזל בי יותר ולא ממש מתייחס אליי בבקשה אשמח ליעוץ ולכיוון.
ד"ר אורן חסון
ללמוד מיהו, לאחר חודש של הכרות
⌄
חסוי יקרה,
החיים כאלה רק אם את בוחרת בחיים כאלה. התחלה טובה קלה, כי מחזרים, כי אנחנו מראים את הטוב שבנו, וכי אנחנו מתלהבים מאד מהצד השני. אחר-כך, היא הופכת להיות קשה יותר. כי מתלהבים פחות, כי נוצרים עם הזמן מצבי לחץ שונים, כי צריך לוותר כאשר הצד השני רוצה משהו, ואדם שהוא קשה יותר, ותרן פחות, כוחני יותר, שתלטן יותר, כפי שזה מה שכנראה בן זוגך, מתחיל "לחזור לעצמו" תחת הלחץ הזה.למדת מיהו, ויחסית מהר, ולכן אל תגידי לעצמך שאלו החיים. את לא רוצה חיים כאלה. יש חיים אחרים. ויהיו עוד, תאמיני לי, יהיו עוד כאלה שירצו אותך לא פחות. אל תוותרי לעצמך על מה שאת רוצה רק כי הוא רוצה בך.