ללכת נגד המשפחה: מתי זה קורה?

תאריך פנייה: 21.06.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירלי
פרידה לא ברורה
21.06.2015 • 22:10

אני ינסה לקצר כמה שיותר אני והבן זוג שלי 3 שנים ביחד אוהבים מאוד ... אבל ישנה בעיה רצינית בקשר שלנו ... המשפחות שלנו לא תומכות בקשר שלנו בכלל .... לפני כ8 חודשיים נפרדתי ממנו ועזבתי סופית והוא הבטיח שאם אני יחזור אליו הכל ישתה כל מה שהפריע לי .... בסופו של דבר כלום לא השתנה עד היום המשפחה שלו לא יודעת שהוא חזר אלי רק המשפחה שלי וגם נאלצתי לשקר שלא חזרנו כי הבטחנו להתמודד עם זה ביחד וגם עוד דבר שמעצבן אותי זה העניין של המגורים משותפים שהוא הבטיח לפתור .. נמאס לי לחיות כל יום ב2 בתים אנחנו כבר בשלב של להתקדם וכבר הייתה הצעת נישואים ... דיברתי איתו על 2 הדברים מספרים פעמיים כלום לא זז בחודש האחרון אני מרגישה שזה ממש מפריע לי וזה גורם להמון בעיות בנינו והוא כל הזמן אומר שהכל יהיה בסדר עוד קצת וזה נראה שרק למשוך זמן ... שבוע שעבר בגלל המשפחה שלו לא הלכתי לחתונה של חבר שלו שלא יראו אותנו ביחד המשפחה שלו בטעות הוא שיקר לי שכולם הולכים בלי בנות זוג נפגעתי נורא .. רבתי איתו ... אמרתי לו שנשבר לי כבר להתחנן לקבל את המקום שלי וכל השקרים האלה כל הזמן .... הוא ניסה לצלצל ולדבר איתי אני לא עונה אני מאוד כועסת וכבר אבודה מהקשר הזה הוא לא באמת עושה מה שמבטיח .... נסעתי כמה ימים לחברה שלא ימצא אותי בבית השאלה איך אני מתמודדת עם זה שאני יחזור והוא יבוא אלי .... כי אהבה יש וגדולה ... אבל לא זז כלום והכל תקוע ולא בא לי .....

ד"ר אורן חסון
ללכת נגד המשפחה
24.06.2015 • 11:03

שירלי יקרה,
לא כתבת בני כמה אתם. מה שאת מתארת, יכול לקרות או כאשר אתם מאד צעירים ותלויים בהורים, גם ואולי בעיקר כלכלית, או כי אתם חיים בחברה מסורתית וסגורה, כאשר השפעת ההורים ואולי גם של המשפחה הרחבה, משמעותית. בשני המקרים האלה, יש מחיר להליכה נגד ההורים, ואולי גם מחיר רב מאד, ואני מבין מדברייך שהוא חושש מהמחיר הזה. האם את לא חוששת ללכת נגד המשפחה שלך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083