ליווי רגשי: כשצריך יותר מאשר עצה

תאריך פנייה: 06.03.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הפרי
רגיש במידי במערכת יחסים
06.03.2012 • 16:39

שלום
אני גבר בן 30לפני 4 חודשים הכרתי בת זוג נהדרת רגישה מתחשבת ופשוט נשמה טובההתאהבנו אחד בשנייה . לאחרונה התחלנו להתווכח כמעט מידי יום ואני חש תחושות אשם. אני מרגיש שאני רגיש מידי ועם הרגישות הזו משתלבת קנאה חשדנות,קושי לתת אמון וסוג של אובססיה לדעת מה היא עושה ושהיא לא משוחחת עם ידידים מן העבר וכו' מה שכנראה נובע מחוסר בטחון שלי.כמו כן אני מרגיש שאני נפגע בקלות. לא מסוגל לשחרר את הרגשות ונכנס ל"סרטים " בראש ונפגע עוד לפני שבכלל היא עשתה משהו.אני מודע למגרעות הללו ודיברתי איתה עליהם בכוונה להשתפר, כל פעם אני עושה עם עצמי חשבון נפש וחוזר על אותם הטעויות אני חושש שאם אני ימשיך בדרך הזו הזוגיות תכנס למשבר ממנו לא יהיה ניתן לצאת.אני זקוק לעצה טובה ומועילההמון תודה

ד"ר אורן חסון
אולי לא זקוק לעצה, אלא לליווי
07.03.2012 • 12:35

הפרי יקר,
אולי אתה לא זקוק לעצה, שכן אתה הרי יודע את התשובה. אולי אתה זקוק לליווי, להדרכה ולסיוע כדי ללמוד להתמודד עם מה שאתה מרגיש. המטרה בסופו של דבר היא שתדע להיות עצמאי, ושזה לא ייקח אותך לסרטים, אבל עד אז אתה לא רוצה להפסיד את מה שיש. תוך כדי היעוץ הפרטני המקצועי, תוכל גם ללמוד אם יש דברים שהיא עושה שאולי מסייעים לך להרגיש כך, וללמוד איך להתמודד עם זה ביחד איתה, שזה אומר גם מה להגיד לה באופן שלא יפחיד אותה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083