משבר זוגי: לחצים, כעסים וייעוץ
חסויה
התיעצות
⌄
שלום רב
אני נשואה 3 חודשים אך יוצאת עם בעלי 7 שנים בעבר (לפני 4 שנים) בעלי בגד בי- טוען שזה היה חד פעמי , נפרדנו לחצי שנהואנייזמתי חזרה.יש לציין שלא ניסיתי שום גבר אחר חוץ מבעלילפני קצת פחות משנה הגעתי למשבר שבו אמרתי לו או חתונה או נפרדים מאחר והוא טיפוס שלא מזיז כלוםהכל אני עושה!!!!!!! החלטנו להתחתן.בעלי הוא אדם שלא מסוגל לפרגן ולא מסוגל לבטא רגשות לתת מילה טובה או לטפוח על השכם וגם כשהוא החליט שהוא עושה את זה זה ממש לא בא לו בטבעיות ז"א זה ממש משחק ומרגישים את זה.אני בחורה שנראת טוב עובדת בחברת גברים שלא מפסיקים להחמיא לי ולומר לי שהם מקנאים בבעלי. למען האמת ידעתי עם מי אני מתחתנת והבעיות שלי איתו קיימות לא רק מהיום. נכון להיום אני במשבר מאוד גדול - לא מפסיקה לבכות בלילות וחיה במציאות כואבת כי לא טוב לי!!!!!!! אני לא מאושרת !!!!!!! והגרוע מכל שאני נמשכת לגברים אחרים ברמה שהם לא יוצאים לי מהראש. יותר נכון לומר שיש מישהו ספציפי שלא מפסיק להחמיא לי ולתת לי את ההרגשה שאני שווה הרבה יותר ממה שאני חושבת.כשאני רואה אותו אני מרגישה הי שווה בעולם בעלי לא יודע כלום ממה שאני עוברת למען האמת אף אחד לא יודע אני נמצאת בקונפליקט עם עצמי ולא יודעת מה לעשות. האם לעזוב אותו? חשוב עוד לציין שיחסי המין שלנו במצב עגום הפעם האחרונה שכבנו היתה לפני חודשיים - הוא אמר לי פעם אחת במין ציניות שכזו את לא מפנקת אותי יותר ומאחר ואנחנו גרים אצל ההורים וזה לא כזה כיף לקיים כאן יחסים אז אמרתי לו שאולי נלך למלון או משהו כזה על מנת שנוכל באמת לעשות את זה בכיף הוא אמר לי טוב ולא הזיז כלום עד היום.דווקא היום שאני נשואה הרצון שלי להיות עם אחרים הוא גדול מאוד. אני מאוד מתוסכלת בבקשה תעזור לי תודה
ד"ר אורן חסון
לחצים, כעסים, וצורך בייעוץ
⌄
חסויה יקרה,
יש לי רושם שהיה לך חשוב קודם כל להינשא, ולכן הלכת על מי שידעת שיכול לתת לך את זה. וזה עבד. היום את נשואה. אבל כנראה שלא חשבת על הצעד הבא, כי ידעת מה יקרה.אני גם חושד שאת רואה את העולם היום באופן די חד צדדי. כרגע, הכל רע. זה מעמיד את יכולת השיפוט וההחלטה שלך באור גרוע, כי מה פתאום נכנסת לשם כשידעתשזה עומד להיות כך? אני מתקשה להאמין שכושר השיפוט שלך כל כך רע. אני מאמין שיש לקשר שלך איתו גם צדדים טובים. מסיבות שונות של דברים שקורים ביניכם את מאד כועסת עליו, ואולי גם בגלל זה את מסתכלת על גברים אחרים. בגלל זה גם את כותבת בתור דבר ראשון בגידה שהיתה לפני 4 שנים, שאחריה דחפת להתחתן איתו (וזה היה שלוש שנים אחרי). כך שנראה לי שאת מביאה את זה מתוך כעס יותר מאשר מכל סיבה אחרת. את צריכה עכשיו להיות צודקת, ולהסביר לעצמך בעיקר מדוע כל כך רע לך, ולהעביר את כל האשמה עליו, ולכן את מתחילה מסיפור בגידה ישן ולא רלוונטי לכל היתר.אני לא בטוח שאת רוצה לעזוב אותו. לו היית רוצה, היית עושה זאת. לו הייתי מקבל כל מלה ממה שכתבת כאמת, הייתי אומר לך לעזוב אותו. יותר מזה, לו כל מלה היתה אמת, לא היית כותבת לי, אלא היית כבר עוזבת אותו, כי כבר הוכחת את עצמך כמי שיודעת להזיז דברים כשהיא רוצה. מה שאתם צריכים היום זה יעוץ זוגי, גם כדי להוריד לחצים (ויש עליך הרבה), וגם כדי ללמוד מה לעשות ואיך ליצור זוגיות טובה יותר (מה שנכון לשניכם).