לחזור? מה המשמעות של המסר?

תאריך פנייה: 25.12.2009 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
חסוי
יעקב
25.12.2009 • 18:54

יש איזה מישהי שהיינו בקשר כזה של דיבורים..והגיע הרגע שאמרתי לה מה אני מרגיש היא אמרה שהיא מחפשת קשר כרגע..ומאז לא דיברנו..אחרי 3 שבועות היא שולחת לי הודעה שאומרת מה קורה..אני רואה ששכחת אותי מקווה שהכל בסדר איתך ושיהיה לך חיים טובים..מה אני אמור להבין מזה ?שאני צריך להילחם עליה ?ואם כן איך אני נלחם בדיוק..

חסוי
יעקב
26.12.2009 • 12:42

שהיא לא מחפשת קשר--תיקון

ד"ר אורן חסון
חיזור
26.12.2009 • 16:22

חסוי יקר,
"להלחם" זה אולי מילה מוגזמת. "לחזר", בהקשר הזה, נשמע הרבה יותר מתאים.העניין הוא שקיבלת סוג של מסר כפול. לפני שלושה שבועות היא ניפנפה אותך, ועכשיו שואלת "מה קורה". בהנחה שהיא לא כתבה את זה למישהו אחר ושלחה בטעות אליך, יש אפשרות שהנפנוף הוא אי הבנה ("שיהיו לך חיים טובים" בצרוף "שכחת אותי" נשמע כאכזבה), או שהיא שינתה את דעתה מאז (אולי קשר שהיה או שקיוותה שיהיה לא עבד), והיא לא מלכת הניסוחים, אז זה מה שיצא לה.לפיכך, הכי קל זה לצאת מתוך הנחה שהיא מעוניינת, לומר לה שלא התקשרת כי חשבת שהיא לא, ושתשמח להיפגש איתה (או ללכת לבילוי, כמו סרט, פאב, מסיבה, או מה שאתה חושב מתאים בהקשר הזה).מקסימום – תנפנף אותך שוב. ואז אתה יכול רשמית למחוק אותה מספר הטלפונים שלך. אבל אם היא לטעמך, שווה לנסות, לא?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חסוי
חיזור
30.12.2009 • 19:38

התחלנו לדבר אבל אני לא רואה בדיבור משהו שאומר לי שמע אני אני מעונינית..איך אני אמור לדעת האם לחזר ואיך אני יחזר אחריה ?זה נראה לי קשה כזה לשאול עוד פעם אם היא מעונינית בבקשר ואז תגיד שוב לא ואז אני יפגע שוב..

ד"ר אורן חסון
חיזור גורלי
30.12.2009 • 22:14

חסוי יקר,
לגבי ה"איך", כתבתי לך. לגבי ה"אם" - אתה מבין שאם לא תנסה לא תדע. אני לא אוכל לומר לך אם היא מעוניינת או לא, כי לא נתת מספיק מידע. ולא נתת מספיק מידע, כי אתה עצמך לא יודע. ולכן, השאלה היא רק מה חשוב לך יותר, לדעת או לא להיפגע. אם חשוב לך יותר לא להיפגע, אז לא תבדוק וגם לא תדע. אם חשוב לך יותר לדעת, אתה עלול להיפגע, אבל אז גם יש לך סיכוי שייצא מזה משהו. לפי זה תחליט.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083