האם הוא רוצה לחזור? דרכים לבדוק
הילית
שוב חוזרות המחשבות.
⌄
לא מאמינה שאחרי 4 חודשים שהכל היה בסדר, פתאום חוזרות המחשבות כאילו נפרדנו אתמול..עברו 4 חודשים מאז שהאקס נפרד ממני. 3 חודשים מאז שביקשתי ממנו שנפסיק להיות בקשר.לאחרונה היו כמה תזכורות ממנו. דרך חבר משותף ועוד חברה. מן חודש כזה שכל הזמן היו תזכורות. וזה שוב פסק.היינו יחד כמעט שנתיים. אמצע שנות ה20.אני כל כך מתגעגעת אליו :( פתאום ביומיים האחרונים איכשהוא הכל התחיל לחזור אליי.. אני לא יודעת אם להישאר בנתק ובהתעלמות מוחלטת או לכתוב לו משהו. (הוא נפרד ממני כך שאני לא יודעת כמה זה יעזור אם אכתוב לו משהו). אבל היומיים האלה מטריפים אותי. אני כל כך רוצה לדבר איתו. לראות אותו. להיות שוב ביחד :(בקרוב יש לי יום הולדת. הוא ישלח הודעה בטוח.. הוא התקשר לחברה טובה שלי לשאול מה תאריך יום ההולדת (למרות שהיה יכול לבדוק בפייסבוק דרך חבר שלו אבל ניחא)..אני כל כך מפחדת שכל הרגשות יציפו אותי מחדש. אני רוצה לשמוע ממנו רק אם הוא רוצה שנהיה ביחד. לא רוצה לקבל ממנו הודעה :( אני לא אדע מה להגיב. אם בכלל להגיב.. לא יודעת למה זה מלחיץ אותי. אבל אני באמת לא רוצה לשמוע ממנו שום דבר ולשמוע ממנו רק אם זה משהו שקשור ללחזור להיות יחד..לכתוב לו משהו? לא לכתוב? לראות מה הוא כותב לי ליומולדת? להגיב לאסמס? לא להגיב? אני כל כך גרועה בדברים האלה :(
ד"ר אורן חסון
התקווה, והחשש מאכזבה מחודשת
⌄
הילית יקרה,
את רוצה לדעת אם הוא רוצה לחזור ולהיות איתך ביחד. אולי כדאי לבדוק זאת דרך החברה שלך, אם את סומכת עליה, כפי שהוא בדק את יום ההולדת שלך. ולומר לה שתגיד לו שאם זה לא זה, אזי שלא יתקשר. זו דרך עקיפה, מבלי להסתכן יותר מדי. אלא אם את רוצה לשמוע ממנו באופן ישיר, ולקחת את הסיכון שאולי זה לא זה. אם הוא רוצה, יכול להיות שגם הוא מגשש, וצריך עזרה. האם תתני לו את העזרה הזאת באופן ישיר, מבלי שאת יודעת קודם שהוא רוצה? – לא יודע. בודאי שזה סיכון, אבל גם סיכוי טוב יותר. או לעשות גם את זה דרך החברה, אם הוא ישאל מה את רוצה.