אובדן אמון בבן זוג
אשתו של אנונימוס
התמכרות לפורנו?! הלואי...
⌄
http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=571203ד"ר חסון שלום.אני יושבת לכתוב לך מתוך כהות חושים ממש. לא מרגישה דבר.מעט פרטים:בת 24, נשואה ואם לתינוק בן שנה וקצת. דתיה. ו... אשתו של אנונימוס. מצ"ב קישור של הודעתו מלפני כ... חצי שנה?אישי ואני נפגשנו באינטרנט (כבר התחלה מעוררת חשד), אישי מאד כובש, ולקח מעט מאד זמן עד שידעתי שאתחתן איתו.אנחנו דתיים ובעיקרון מקפידים על "נגיעה", כלומר- עד לחתונה, אפילו לא לתת ידיים. אבל... "בעיקרון" לחוד ומציאות לחוד.לא לקח לנו הרבה זמן בשביל לגעת, ולבסוף גם לקיים יחסים, לפני החתונה, דבר שמנוגד לעקרונותינו (לעקרונותי?)היה לי מאד לא נח כל אותה תקופה, אני זוכרת שהרגשתי שהוא חלש (כן... אני יודעת... גם אני הייתי שם...).במבט לאחור אני חושבת שרב ה"נגיעות" שהיו גם כמובן מהצורך הפיזי שלי, היו בדיקה האם הוא יצליח סוף סוף לשים גבולות. ולא.התחתנו. מאוהבים עד מעל האוזניים. (או לפחות כך היה נדמה לי)היחסים כעת מותרים, וחשתי בנוח.כעבור כשנה ילדתי, בשבוע המנוחה אצל אמי אחרי הלידה, גיליתי את אותן התכתבויות אליהן הוא התייחס, כעסתי, נפגעתי. נגמר.כעבור חודשים ספורים, שוב. קצת אתרי פורנו, קצת צ'יטוט מפלרטט.כעסתי נפגעתי, ובכלל לא נגמר.כל פעם שרבנו, הכל עלה אצלי מחדש. לא הטחתי בו שוב ושוב כי זה פשוט נראה לי לא פייר, מה שהיה היה. אני לא יכולה לבוא ולתפוס טרמפ על כל ריב בשביל להחזיר את "הפורנו" לתמונה.אז היום הגעתי הביתה. עכשיו, לפני מספר דקות, וגיליתי שאנונימוס יקירנו מחובר למסנג'ר, ושם יש עשרות בנות הרשומות אצלו, עם תמונות חושפניות וכנראה רצון לפטפט עד לשעות הקטנות של הלילה... אני לא יודעת כמה הוא פטפט. אני לא יודעת כלום.אני אפילו לא כועסת. היה לי צלחת קורנפלקס ביד, הוא נח צהריים. לקחתי את הקורנפלקס ושפכתי על ראשו, זה פשוט נראה לי הדבר הנכון לעשות...אחרי זה התקשר איזה איש מקצוע בדירה החדשה שאנחנו בונים (ובשביל מה?) מה שהכריח אותו לצאת מהבית. בעיקר כי אני אמרתי...בבכי והיסטריה הוא ביקש שאהיה פה כשיחזור. (בכי? אולי הצגה דראמטית במיוחד...)אני יושבת וקוראת פה את מה שהוא כתב בעבר. ביננו, ד"ר חסון, זה לא נראה כאילו הוא כתב לי את המכתב? דרכך? בדרכו (החכמה יש לומר) הוא כתב מכתב מתחנף ואוהב, הפנה אותו אליך, והפנה אותי למכתב...כמובן שהוא לא הלך לטיפול. כמובן שהוא אף לא מרגיש כי הוא זקוק לטיפול כזה.אני אפילו לא יודעת מה השורה הסופית של מכתבי זה אליך. אולי תוכל לתת איזה חוו"ד כללית? טיפול עשרתאלפים מקוצר? ע"י הודעה במחשב...קצת אבודה. הרבה הרבה לא מרגישה.
ד"ר אורן חסון
צ'אטים עם נשים
⌄
אשת אנונימוס יקרה,
אין ספק שאיבדת אמון בבן זוגך. הגילוי המחודש גרם לך לתגובת הלם, ומכאן כנראה תחושת העדר הרגשות. אל דאגה, אלה יגיעו מאוחר יותר.אולי מחר, ואולי בעוד שבועיים. ובהסתכלות מחודשת, אם הוא הפנה אותך אל המכתב שכתב, נראה שאת כנראה צודקת, ושהוא כתב אותו בעיקר אליך ולא אלי. יש שם כמה סימנים שמעידים על זה, ולא שמתי אליהם לב אז. כנראה עדות נוספת היא גם שהוא לא ניסה להשתמש בעצותי, וברגע שהרגיע אותך הוא ירד מהאפשרות להתאמץ. ואיבדת בו אמון עד כדי כך שאת רואה בכל דבר מניפולציה, כמו במכתב, כמו בבכי ובהסטריה שלו. ויכול להיות שגם שם את רואה נכון. אולי השורה הסופית היא שאם את רוצה בכל זאת לנסות ולשמור על הקשר, זו הזדמנות פז להגיע ליעוץ זוגי, כי הוא ירצה לרָצות אותך.