להיות נלהבת ממך - עצות וטיפים
אני
מבולבלת
⌄
הסיפור שלי מתחיל בזה שלפניי כמה חודשים חידשתי קשר עם ידיד רחוק מהעבר, כבר בשיחה הראשונית שלנו ידעתי שהוא אחריי פרידה קשה מחברתו ב 3 שנים האחרונות ולא פנוי לקשר, כבר באותו יום ניפגשנו כידידים וכבר בפגישה הראשונה העינינים התגלגלו ושכבנו, למרות שידעתי שהוא לא פנוי רגשית נידלקתי עליו.מאז אנחנו בקשר מיני בלבד, כאשר אני מעונינת ביותר והוא לדעתי לא יודע (או שנוח לו לדעת).בפעם האחרונה שניפגשנו יצאתי ממש מהורהרת, כי הגעתי אליו לפניי שיצא לעבודה והכל הרגיש נורא לוחץ ומהר כדיי שיספיק ל"השתחרר" לפניי העבודה, צינתי בפניו בחצי קריצה שאני מרגישה כמו מישהי שמושכרת לשעה והוא התנצל על התחושה(אך התחושה לא הסכימה לעזוב:-)) כמו כן היו כמה יציאות מוזרות שמראות על חשש מאינטימיות כמו - תישארי לישון כאן ושהססתי אך חשבתי להסכים אמר שלא אפשרי כי הוא הולך לעבודה ויחזור רק ב 24:00 כשהלך להתקלח שאל אם אני גם באה למקלחת וכשעניתי ביחד? ישר ענה לא לא ברתיעה אז אמרתי לו אתה פחדן וענה שזה נכון...קשה לי להבין אם לבחור יש חשש ממחויבות או חשש ממחויבות איתי?אני חושבת שהטעות שלי היא שאני זמינה לו מידיי וזה גורם לו לקחת אותי כמובן מאליו יחד עם זאת קשה לי להתנתק או לקחת צעד אחורה.הוא מלהיב אותי מאוד וכשאני איתו הלב שלי חוזר לפעום מה שכבר הרבה זמן לא קרה לי.ד"ר איך אתה מפרש את המצב? ואיך אתה חושב שניתן (אם ניתן) לגרום לבחור לרצות כמוני?
ד"ר אורן חסון
להיות נלהב ממך...
⌄
את יקרה,
האמת היא שאני לא יודע, כי איני מכיר אותך, ואיני מכיר אותו. מה שבטוח הוא שגם הוא צריך להיות נלהב ממך, וכאן, תצטרכי אולי להיות יצירתית. בין אם ביוזמה לבילויים משותפים, או אולי גם להתרחקות במקומות אחרים, כדי להיות, לפעמים, פחות זמינה. תצטרכי לשקול היטב היטב את המינונים, ולהבין שכל זה הוא הימור שאת משקיעה בו, כי הפרס שווה את ההשקעה.