לברוח או לנתק קשר?

תאריך פנייה: 20.10.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
רחל
גבר נשוי
20.10.2010 • 15:58

היי הכרתי באתר גבר שהיה רשום בסטטוס שלו 'גרושW יצאנו כמה פעמים, הקשר העמיק לקשר אינטימי ואז הוא אמר תקשיבי זה לא הולך כי אני גבר נשוי, נורא נפגעתי וכעסתי אבל הוא אמר האמת בתעודת זהוי רשום גרוש אבל אני גר עים אישתי ומנסים לשקם את היחסים, ניסיתי לברוח לנתק קשר ואני לא מצליחה, הוא כל הזמן אומר שהוא מעדיף שנשאר ידידים כי ושאני צריכה למצוא משהו אחר , הוא אומר שכל פעם שאנו יחד המצפון שלו עובד וזה קשה לו כי בדרך כלל הוא יצא רק עים נשואות ואני אלמנה, הוא אומר שאני יותר מידי טובה לעולם המלוכלך שהוא נמצא בו אני מיואשת אמרתי לו שאני לא רוצה ממנו כלום רק את האהבה שלו, לא רוצה לקחת שום רגע מהזמן שלו עים המשפחה, אין לי חברות או משפחה ואני גם לא יודעת איך עושים, הוא האדם היחיד בחיים שלי והוא לא רוצה אותי מה לעשות

ד"ר אורן חסון
לברוח
21.10.2010 • 11:10

רחל יקרה,
פשוט לברוח.אני מציע לך לקרוא,בארכיון הטיפים השבועיים שבאתר שלי, את הטיפ מתאריך 1.10.10, תחת הכותרת: "גבר נשוי: מלכודת דבש". תחליטי אחר-כך אם את באמת רוצה יחסים שלא מכבדים אותך. ובמקרה שלך, קחי בחשבון שזה גם גבר שמילה שלו היא לא בדיוק מילה. אחרי הכל, הוא אומר לגרושתו שהוא עובד על הקשר איתה, ובזמן זה הוא מחפש קשרים אחרים. האם תוכלי לסמוך על יחסים שלא יהיו יחסי ניצול? האם תוכלי לסמוך עליו שישמור איתך על קשר קבוע, ובעיקר, שלא יפגע בך רגשית?ואולי: לא לברוח אלא לנתק כל קשר, ולחפש משהו טוב יותר...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
רחל
לברוח
22.10.2010 • 08:34

הלוואי ויכולתי להסביר לך בעל פה אז היית מבין אותי יותר, הוא זה שמתרחק ומתחמק הוא אומר שאיןלו מצב רוח והחיים שלו שקועים בבוץ, אני זו שלאיכולה בלעדיו, באמת שהוא מקסים הוא אפילו מנסה להכיר לי גברים אחרים כי הוא אומר שאיתיהמצפון שלו עובד וזהלאפייר שאני יבזבז אתהחיים שלי הוא מתעקש שאני צריכה זוגיות בריאה כי אני לא כמו כולם. איך להסביר לו שאני רוצה רקקק אותו, הוא אומר שבסוף אני אודה לו, אבל מה עיםעכשיו ?..מה עושים עים כל הכאב הזה. בכל אופן הוא לא עונה לי לטלפון ולהודעות כבר כמה ימים ובא לי למות