לבקש סליחה: איך להתחזק בזוגיות

תאריך פנייה: 25.11.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוני
אהבה חזקה שמתרסקת לאט
25.11.2014 • 11:58

צהריים טובים שאלה שלי כזות הקרתי לפני 4 חודשים אישה שנוצר בנינו חיבור ואהבה חזקה מאוד כבר ראינו את עצמנו בונים פרק ב ביחד שנינו גרושים שעברנו לא מעט בפרק א בחודש האחרון התחלנו להתווכח ולריב אמון וויתרתי אמון בקשר הזה וישתדלתי לישמור על הקיים בהדגשה שעשיתי הכול ורוב הטעויות נוצרו מימנה בקשר הורדתי תראש ועברתי אותם בתענה שהיא לא עושה דברים בכוונה ולא יודעת איך להתנהג בזוגיות שלשום במקרה ראיתי דיבור קצת לא שיגרתי ברשת החברתית עם גבר שעובד איתה היה פיצוץ אהבה גברה על זה אחרי סרט לא קטן באותו הזמן שלא דיברנו ברגשות מעורבים עשיתי לייקים לנשים אחרות בפייס יום אחרי שרצינו לסדר את הכול הופיע לה כול הלייקים והסרט חזר ולתענתה האמון ניפגע למרות שזה בא ממקום של כעס אצלי ועברתי הרבה דברים ופגיעות באמון מימנה והמשכחתי כי ראיתי את זה מתוך תמימות ולא מצאתי כאן סיבה אחרת נקלעתי למצב שלא יודע לאן לקחת את זה יש בסיס טוב שמאיפה שהוא ניכנס ביננו חתול שחור שלא עוזב אותנו אני מבחינתי רואה אותה אישה לחיים גם היא אותי ככה זה לפחות מלייק שעשיתי ברשת החברתית היא ניפגעה בצורה שגורמת לי לחשוב וזה הדבר היחיד שקרה מהצד שלי במשך כול התקופה אני שמרתי על הקן הזה כמו על קן של זהב בלי טעויות ובלי משחקים הרוב בא מימנה מה עושים במצב כזה?????

ד"ר אורן חסון
להיות חזק יותר
27.11.2014 • 19:42

רוני יקר,
אם אתה באמת רוצה, תחשוב על מה יעזור לה לקבל אותך, ואולי תעשה את זה גם אם אתה חושב שזה לא הוגן. שניכם נפגעתם. גם היא. אם אתה באמת רוצה, ואם אתה גם חזק יותר ממנה, אז יכול להיות שאם תבקש סליחה, ותודה בטעות, ותגיש שלמדת ממנה, היא תסכים לך. גם אם אתה חושב שאתה כן צודק. אם אתה חזק יותר, תוכל להתמודד עם זה. אם לא, אז אולי הפגיעה ההדדית במקרה הזה חזקה מדי, והקשר ייגמר. במידה רבה זו החלטה שלך. לא רק, אבל גם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083