לאחר פרידה: איך להמשיך הלאה
מתיעצת
אחרי פרידה
⌄
ד"ר אורן חסון שלום רבשאלתי היא מה מומלץ לעשות אחרי פרידה?אחרי 4 שנים גילאי ה22, 25עדיין אוהבים אחד את השני מאוד!!!!אבל אם להיות מציאותיים, אנחנו לא מסתדרים כבר תקופה ארוכה מאוד ויש הרבה סבל בתוספת של אהבה עמוקה מאוד!!....חבל לי לוותר על הקשר הזה וחבל לי שלמרת הניסיונות זה לא הצליחאני חושבת שלהכיר מישהו חדש יכול לתת שלווה נפשית לכמה רגעים, אבל יש פחד שאולי נחזור ואז זה מה שיהרוס.אני לא יודעת מה לעשות כדי לצאת מהמצב הקשה מאוד לאחר הפרידה...
ד"ר אורן חסון
עדיין לא אחרי פרידה
⌄
מתיעצת יקרה,
עושה רושם שאת עדיין לא אחרי הפרידה. אם את חושבת שתחזרו, זה אומר שכנראה עוד לא אמרת לעצמך ש"זה סופי". מרכיב חשוב של האהבה הוא ראיית העתיד המשותף. ואם את אוהבת אותו, זה אומר שעדיין את רואה לכם את האפשרות לעתיד משותף, ושהתקווה עדיין קיימת. עד שלא תגיעי ליכולת לומר לעצמך שזה סופי, ולהאמין בזה, יהיה לך קשה באמת להתחיל קשר חדש.את עדיין לא לאחר הפרידה. את אולי בתחילת התהליך. אולי כדאי שתלכו ליעוץ זוגי כדי לבדוק אם אתם יכולים להיות ביחד בתנאים אחרים וטובים יותר. ואם אתם לא יכולים, תצטרכו להסיק את המסקנות. זה לוקח זמן, אבל אתם צריכים את התובנה שאהבה לבד אינה מספיקה כדי לחיות ביחד. לא מספיק שאתם רוצים זה את זה, אתם צריכים גם לרצות זה את טובתו של זה, לרצות להבין זה את זה, ולפחד פחות מהשלכות שיש למה שאתם עושים.