לאחר הפרידה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.12.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתיעצת
לאחר הפרידה
15.12.2012 • 13:06

ד"ר אורן חסון שלום רב,התייעצתי איתך בעבר כמה פעמים על מחשבות שלי לגבי פרידה מבן הזוג ולבסוף ששנינו כבר היינו מוכנים, זה קרה.אני בת 22 והוא בן 25. היינו ביחד כמעט 4 שנים.תמיד אהבנו אחד את השני אבל זה לא התבטא בהתנהגות. היינו מתווכחים הרבה אולי בגלל שהיינו ילדים ואולי בגלל משקעים מתחילת הקשר.לא היה לנו טוב ביחד ואני תמיד חשבתי שאני יכולה להיות יותר מאושרת עם מישהו אחר או אפילו לבד.עכשיו אנחנו לא ביחד כבר חודשיים, ואני לא מרגישה שעשינו את הדבר הנכון להפרד. מצד אחד אם עכשיו נדבר על לחזור- אני לא כל כך ארצה כי אני יודעת שבעבר לא היה לי טוב איתו כמו שאני מצפה. ומצד שני קשה לי בלעדיו ואני מאוד אוהבת אותו הוא בן אדם מיוחד עבורי.הייתי רוצה שתכוון אותי מבחינה מחשבתית איך אפשר לפתור את הקונפליקט הפנימי הזה...מצד אחד מאוד רוצה לחזור, מצד שני אם תהיה אופציה של לחזור- אני לא אהיה בטוחה שזה נכון. האם כדאי לחכות קצת ולתת לשנינו לחשוב? על אף שיכול להיות שהזמן יהרוס את ההזדמנות הזאת..

ד"ר אורן חסון
לאחר הפרידה
17.12.2012 • 00:23

מתיעצת יקרה,
כשאת לא בטוחה שאת רוצה אותו, ואם את לא כל כך רוצה לחזור, ובעיקר אם את זוכרת היטב שבעבר לא היה לך טוב איתו (ואת זוכרת זאת היטב), הוא ירגיש את זה, ואת מרגישה את זה, ואז לא יהיה טוב לשניכם. אני לא זוכר מה היתה ההתכתבות בינינו בעבר, כי לא נתת לי קישור, אבל לפי מה שאת כותבת כאן, יתכן מאד שצריך להמשיך הלאה. לא אתפלא כתבתי לך ברוח זו גם בעבר, אם זה מה שכתבת לי. כך שאולי לחכות הוא הדבר הנכון, ואולי לחכות הרבה עד שתשכחו שהיה לכם רע ביחד כך שתוכלו לתת זה לזה הרבה יותר קרדיט על טעויות בעתיד (כי תמיד תהיינה), ולראות בדרך מה יקרה לך בקשרים אחרים. אם וכאשר זה יקרה, קשרים כאלה יכולים לסייע לך להמשיך הלאה ולמצוא משהו שיהיה לך טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083