לא תמיד תקבלי את האמת - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 27.07.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ויצי
שבורה
27.07.2012 • 02:53

אני פגשתי בחור מקסים שאמר וממשיך להגיד שהוא אוהב אותי ומת אליי. בחור שגרם לי לכאבים שאני לא לבד בעולם הזה ושהוא תמיד יהיה שם. הוא החזיר לי את האמון בגברים. יום יפה אחד הוא בא ואמר לי שהוא לא מסוגל להיות איתי יותר שזה רק פוגע בו וברגשות שלו ושזה לא הוא. אבל הוא אומר שהוא אוהב אותי ושהוא לא רוצה לאבד אותי. אני אוהבת אותו מאוד ולמענו אני יעשה הכול. אבל הוא לא מוכן להגיד לי מה מעיק אליו כדי שאני יוכל לבו לגזרתו. מה אני עושה במצב כזה?

ד"ר אורן חסון
לדבר. אבל לא תמיד תקבלי את כל האמת.
28.07.2012 • 21:41

ויצי יקרה,
אני חוזר שוב שחשוב שתגידו את גילכם. וגם לא אמרת לי אם אתם מכירים שבועיים או שנתיים.עקרונית (ואני מניח שאת בשנות העשרים שלך), חשוב לדעת שלא תמיד תקבלי את כל האמת, כאשר אומרים לך משהו לא טוב. האם זה כדי לשמור על הבטחון העצמי שלך תוך כדי רצון לפרידה? האם זה כדי לשמור על התדמית שלו כאדם טוב וקשוב? האם זה כי יש משהו קטן שהוא מרגיש נבוך לומר? או משהו שהוא חושב שפשוט לא מתאים לו אישית בשל הנטיות וההעדפות המיוחדות שלו והוא לא רוצה לפגוע בך יותר? אלו ואחרות יכולות האפשרויות, ולכן איני יכול לומר לך מה הוא באמת חושב. את יכולה לנסות לדבר איתו יותר, ולנסות באמת "לחלוב" ממנו, או לתת לו לומר את הדברים עם הזמן, אם הוא ייתן לכם צ'אנס. אבל יש לזכור שלפעמים, כאשר "חולבים" אינפורמציה, היא לא תמיד יוצאת נכון, ולפעמים היא תצא באופן בוטה ופוגע יותר מכפי שהדברים באמת - מתוך הצורך להצדיק את מה שאמר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ויצי
לדבר. אבל לא תמיד תקבלי את כל האמת.
31.07.2012 • 17:32

אני בת 27 והוא 29. אנו היינו יחד 4 חודשים. אני מבינה שזה לא הרבה. אני מבינה שאני זו שגרמתי לו ללכת. לא חושבת שיש אדם בעולם הזה שהיה רוצה חברה עם כל כך הרבה צרות.

ד"ר אורן חסון
השערות
01.08.2012 • 15:29

ויצי יקרה,
אני חושב שאת כבר נותנת את התשובות בשמו, עוד לפני שהוא נתן אותן - בעזרת רגשי האשם שלך. את לא יכולה לדעת. תני לו לומר עם הזמן, אם וכאשר הוא ירצה. ואולי אז, אם יהיה כזה "אז", תקבלי גם תשובה יותר מדוייקת. ואם לא תקבלי תשובה - תצטרכי להישאר עם השערות, ולנסות להבין שאלו השערות בלבד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083