לא מתאהב - מה עושים?

תאריך פנייה: 03.12.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמוני
זקוק לעזרה דחוף!!
03.12.2005 • 10:58

זה אני שלא מצליח לפתח רגשות,בן 31 רווק להזכירךיש לי עכשיו בעיה עכשוית,הכרתי בחורה לפני כמה שבועות,הדפוס של הרצון לנטוש אותה מהדהד בי שוב ושוב וזה קורה שתדירות הפגישות הולכת וגוברת,אבל הצטרף מימד נוסף,הבחורה באה אלי הביתה התחבקנו והרגשתי משיכה מינית אליה,אבל ככל שהערב התקדם, הרגשתי שאני כמו רובוט שעושה דברים ללא רגש,אני לא מרגיש תשוקה להתנשק איתה למרות שהיא מאוד רוצה,ושעברנו למיטה היה לי נחמד בשלב מסויים להתחבק איתה,אבל הרגשתי שהתשוקה שלי הולכת ופוחתת,זה כבר קרה לי בעבר עם בחורות אחרות שהכרתי, העדר התשוקה היתה גם הסיבה המרכזית לסיום הקשר, אני מרגיש שהיא חונקת אותי או יותר נכון שאני חונק את עצמי ורוצה התנתקות, הבחורות שאני לא רוצה התנתקות איתן זה אותן אלו שלא רוצות אותי.הבחורה מתחילה להתאהב בי ואני לא רוצה לפגוע בא, אני לא מרגיש שום דבר כלפיה,אני יכול לציין שהרגשתי רגשות חזקים יותר כלפי בחורות שיצאתי גם ידידות.היא מאוד דומה לי מבחינת האופי והתכנים אולי זה מה שמרתיע אותי, כמו שאמרת מקודם במאמר שלך שאם אני לא מרגיש שלם עם עצמי קשה לי לקבל שצד אחר מקבל אותי ואם הוא לא מנסה לדחות אותי אני בסופו של דבר מרחיק אותו ממני, זה גם מה שהולך לקרות.אני נורא מתוסכל ולא יודע איך לצאת ממעגל הקסמים הזה.אני בספק אם אוכל להחזיר את התשוקה מה עוד שהנשיקות שלי איתה לא עושות לי את זה ואני אדיש לחלוטין, אין לי את אותן אנרגיות מיניות שהייתי רוצה להתמלאותאני מרגיש שאני רוצה לחתוך, אם הייתי מתאהב זה לא היה קורה, אבל אין מצב שזה יקרה,הבחורה הבאה שאכיר יש סיכוי גבוה שיהיה אותו תסריט,אלא אם היא תשחק את הבלתי מושגת ותמשוך אותי מינית כמובן,אני מדגיש שאני לא סטוציונר,רוצה לעשות סקס מתוך אהבה אבל לא מגיע לזה, תקופת הסטוצים כרגע בפסק זמן ארוך, מקווה לא לחזור אליהאשמח לשמוע חוות דעתך

ד"ר אורן חסון
לא מתאהב
03.12.2005 • 18:41

אלמוני יקר,
לצערי, ה"דחוף" קצת בעייתי במקרה שלך. הכרת בחורה לפני כמה שבועות, ועושה רושם שאתה מאד רוצה להתאהב בה, וזה לא מצליח לך. העובדה שאתה אומר שהרגשת רגשות חזקים יותר כלפי בחורות אחרות אומרת שאתה לא לגמרי חסר רגשות. העניין הוא שלא ברור אם מה עוצר בעדך זה העובדה שהיא באמת פחות מוצלחת לטעמך, ומרוב בלבול עם רגשותיך אתה מתקשה לראות את זה, אלא שאתה רוצה להתאהב בה בכל זאת כי החלטת שהגיע הזמן שתתאהב, או שאולי קיימת סיבה אחרת. יכול להיות גם שאתה אוטם את עצמך דווקא כאשר יש מישהי שאתה רוצה להתאהב בה.העניין הוא שהברור הזה לוקח זמן, וזה דבר שתצטרך לברר בטיפול. זה לא דבר שנוכל לעשות בהתכתבות הקצרה האפשרית כאן.קרא, אגב, את ההודעה של יסמין, כמה הודעות למטה, "טוב ורע". יכול להיות שתמצא דמיון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083