כתף להתלונן: תמיכה בזמן קשה

תאריך פנייה: 26.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאמי
אוף כ"כ עצוב לייי
26.07.2006 • 21:50

ד"ר רק תגיד לייייייייי איך מסתדרים כשחבר משרת בקרבי? כ"כ קשה לי עם זה! אני אוהבת אותו יותר מכל דבר אחר וגם הוא...אנחנו ביחד כמעט שנתיים והוא התגייס לפני שנה בערך וזה כ"כ מסתכל לפעמים וקשה!!!אני לא רוצה לאבד אותו בגלל הצבאאבל גם לא יודעת איך להסתדררר עם זההה!!! קשה לי לא לראות אותו שבועיים או יותר. למרות הגעגועים וכל מיני דברים, זה קשה מאוד!כשאנחנו רואים אחד את השניה זה הכי כיף פרפרים בבטן התרגשות אפילו בכי! אבל לפעמים אני מתייאשת ורוצה לסיים את הקשר הזה אך בסופו של דבר זה לא קורה כי אני פשוט אוהבת אותו!מה עושים במצבים כאלה?!תודה מראש

ד"ר אורן חסון
כתף להתלונן
28.07.2006 • 01:42

מאמי יקרה,
זה קשה. ולפעמים דווקא קשה יותר למי שנשאר מאשר למי שהולך, כי הוא שהולך עסוק כל הזמן, ואין לו זמן לחשוב יותר מדי ולהתפנות לבדידות, כמו שיש לך, וגם אין לו יותר מדי הזדמנויות להכיר בנות אחרות, כמו שלך יש. אז כשהוא בלי אלטרנטיבות ממשיות, את בטוחה יותר. אבל כשלך יש, ואת בכל זאת לבד, קל לך יותר להתייאש. אבל אני חושב שאת רק צריכה כתף להתלונן, ולא באמת מתכוונת לסיים את הקשר. אז בואי הנה אחת לזמן מה להתלונן, נגיד, פעם בשבוע ויומיים, וחפשי גם כתפיים אחרות, של חברות ומשפחה, ובעיקר, חפשי לך מה לעשות באופן יותר אינטנסיבי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083