כשלבד קשה לך - עזרה מקצועית
אנונימי
הלכתי לאיבוד....
⌄
ואני לא מוצא את הדרך בחזרהכתבתי לך בעבר שניהלתי רומן אסור עם אישה נשואהאני הפסקתי עם זה, אני אמרתי דיי, אני אמרתי לעצמי שאני מלוכלך, ואני חייב להפסיק, אני אמרתי שאני לא יכול לפגוע באנשים הקרובים אליאז למה אני רוצה לחזור אליה ?למה אני מחפש אותה באשתי ?למה אני לא מצליח להתנתק ?אני רוצה לשפר את הזוגיות שלי ושל אשתי אבל אני לא מצליח אני מתעצבן על כל שטותנכנסתי לדיכאון מזהאני באמת רוצה לשפר את הזוגיות שלי לא יודע איך ?אפילו בסקס אני מחפש את האישה האחרת האישה האסורהשנפרדתי מהאישה האחרת היא בזמן הזה שיפרה ושיקמה את הזוגיות שלה ואמרה שהיא גילתה בזכותי שוב את האהבה לבעלהאבל היא גם אוהבת אותילמה אני לא מצליח לעשות את זה גם ?כל היום אני חושב עליהנמאס לי לא מעוניין בזה !!!!מה עושים ??? עזרה בבקשה
ד"ר אורן חסון
כשלבד קשה לך
⌄
אנונימי יקר,
אני לא יכול לענות לך מעבר להתכתבות הדי ארוכה בינינו בעבר. ושם גם נתתי לך פתרון אחר, שאתה חוזר אלי מבלי שניסית אותו - אם קשה לך להתמודד עם זה, לך לטיפול פרטני. זה חשוב לך מאד. חפש שם את התשובות, וחפש שם את הכלים להתמודד - עם איש מקצוע. לבד קשה לך, והגיע הזמן שתיקח אחריות על גורלך, שזה אומר גם ליזום עזרה לעצמך כשאתה זקוק לה.