כשהאהבה נגמרת: מה עושים?
אורלי
התמודדות
⌄
דר שלום, שוב אני חוזרת אליך וצריכה יעוץ אם תוכל לתת...........שוב בקצרה בעלי התאהב במישהי באקראי הוא בעצמו לא יודע להביר למה זה קרה לו ומנסה לחזור אלינו(אליי ולילדים) הוא ניתק עם הבחורה את הקשר כרגע ואומר שהבין שעשה טעות ורוצה לחזור,בינתיים במעשים זה לא מורגש כשהוא נמצא בבית הוא לא באמת נמצא אולי אני לוחצת מדי אולי צריך לתת לו זמן כמו שהוא מבקש ממני כמובן שזה קשה לי נורא כי אני בן אדם מאוד רגיש,מה שאני כן הבנתי ממנו הוא מצא בבחורה הזאת שהיא מעניינת שהיא מבלה והיא טסה לחול יש להם נושאים משותפים בענייני עבודה למרות שאני תמיד מתעניינת תמיד שואלת על הכל ואין שיתוף פעולה,היא בחורה סביב 40 אין לה ילדים קטנים כמו שלי יש אין לה בעל,,גם המצב הכלכלי מצויין וזה חלק חשובהבעל שלי לא חוזר כל יום הביתה לכן גם מאוד לא פשוט לי לפנות זמן לעצמי אני כולי מסורה לילדים ולבעל לבית באמת כל מי שמכיר אותי יודע זאת אבל משהו היה חסר לו וכנראה (וגם אין עזרא מסבים לא בגלל שלא רוצים ,בגלל שהם רחוקים) חסר לו שאני לא מתעניינת בשום דבר חוץ מהילדים ומהבית מצחיק להגיד את זה אפילו כי לי זה נראה משהו טוב דווקא , אבל כנראה אסור לשכוח את עצמך....אבל לא עשיתי את זה בגלל שאני לא רוצה אלא בגלל חוסר זמן מה עושים? התחלתי להתאפר כל יום עשיתי צבע יפה בשיער התחלתי רזות בינתיים לא רואה שיונוי למרות שהוא אומר שזה מאוד נעים לו לראות אותי מטפחת את עצמי,ואני כל הזמן מרגישה שהוא הקורבן ולא אני כי אני מקרקרת סביבו אולי לא צריך לעשות את זה גם במכתב שלי אני מרגישה שאני כאילו מתנצלת מצתדקת כל הזמן למרות שלא עשיתי שום דבר רע איך להתנהג הכי נכון ??בבקשה תעזור לי.....
ד"ר אורן חסון
כשלעשות הכל, זה אולי לא מספיק...
⌄
אורלי יקרה,
את מרחיבה את היריעה שפרשת בשאלהכאן. בן זוגך מאוהב באחרת, ולא באמת חזר אליך. בשלב הזה, את עושה הכל כדי להחזיר אותו הביתה, למשוך אותו אליך, ושיירצה להיות איתך, למרות הכאב והפגיעה שלך. זה כואב, וזה לא קל, ואני לא בטוח עד כמה המצב הנוכחי שלכם יכול להחזיק מעמד כשהוא עדיין איתה מדי פעם, לפחות בראש, יותר מאשר איתך. אני חושש שתצטרכו יעוץ זוגי, אני רק לא בטוח שבעלך יסכים. נדמה לי שהוא ירצה שהכל יהיה בשליטה שלו. אבל את צריכה לאזור אומץ, ולדרוש. אחרת את בסיכון של תהליך זוחל שיוליך לפרוק הנישואים. במצב הנוכחי, סביר שמתישהו תישברי.