כעסים מוחקים אהבה - מה עושים?
שלי
הדרדרות היחסים
⌄
שלום,
אני ובעלי נשואים 3 שנים (אך מכירים 12 שנה) ויש לנו ילד בן 8 חודשים.מאז הלידה מערכת היחסים שלנו ממש הדרדרה , אני מרגישה שהכבוד בנינו אבד ואינ כבר לא מרגישה אהבה כלפיו. אני כל הזמן מטפלת בילד , אני קמה בכל הלילות כמה פעמים (ואני גם עובדת) . לא קשה לקום בלילה. הוא מבקש שאעיר אותו כי הוא לא שומע אותו אבל ברגע שאני מעירה אותו - הילד מאוד בוכה והוא לא מצליח להרגיע אותו, לי זה גורם לתסכול שאני שוב צריכה לקום ,ואיך הוא בתור אבא לא יודע להרגיע אותו, זה צובר אצלי כעס כלפיו ואז אני כבר מעדיפה לא להעיר אותו אבל אז אני כועסת ששוב כל הנטל נופל עלי ואני כבר מתמוטטת מעייפות וזה כמו גלגל , אנחנו לא יוצאים מזה (זוהי רק דוגמא) עקב כאן גם המין בנינו מאוד ירד. עברנו לדירה חדשה , הבאנו ילד, אנחנו ממש לא רוצים להפסיק את כל מה שבנינו עד כה אבל מצד שני גם לא יכולים להמשיך ככה. כל אחד התוודה בפני השני שהוא כבר לא מרגיש יותר מדי אהבה אחד כלפי השני וזה מאוד עצוב לי אבל אני לא יודעת אך אפשר לעצור את ההדרדרות הזו ומפחדת מהמפלט האחרון-הגירושים. מה ניתן לעשות כדי בכל זאת להצליח לסדר?? מחכה לעיצה
ד"ר אורן חסון
לחצים
⌄
שלי יקרה,
כעסים גורמים להעלמות של תחושת האהבה, וזו הסיבה הראשונית לכך שאתם לא מרגישים אותה. אתם עדיין נחשבים כנשואים טריים, ויש לכם ילד רק מספר חודשים. אם אהבתם לפני כן, סביר שהאהבה עדיין שם, אלא שהיא חבוייה מתחת לטינה ולכעסים. לכו ליעוץ זוגי כדי שיעזור לכם לחשוף את האהבה שחבוייה מתחת. בהחלט ייתכן שזה עדיין אפשרי.
ronit
הדרדרות היחסים
⌄
שלי היקרה
המצב שלך כל כך מוכר לי תשמעי לי ותשמעי לי טובאל תזניחי את המצב תטפלי בו כמה שיותר מהר אני מדברת מנסיוןאני בדיוק כמוך הזנחתי ועכשיו לדעתי מאוחר מידיאם הייתי חכמה לטפל במקרה היום הייתי במצב שונהלבעלי נגמרה האהבה יכול להיות שאם הייתי הולכת לטיפולמבעוד מועד הכל היה שונההריחוק כל כך גדול שלדעתי אי אפשר להחזירובעלי היה מטורף עלי בצורה חולנית היום הוא בקושי מסתכל עלילכו לייעוץ תקדישו זמן אחד לשני תצאו לבלות אל תוותריתלכו לספא ביחד תלכו לסוף שבוע תצאו פעם בשבועיים לפחותתעשי ארוחת ערב ביחד תמיד תהיה מטופחת סקסית גם אם זה קשה ואת עייפה האמינילי אני הייתי בסרט הזה אין מה לעשות אנחנו תמיד צריכות להיות יפות מטופחות ושהכול יהיה בסדראישה בונה אישה הורסתתחמיאי לו מידי פעם תזרקי לו מילה טובה תשלחי לו SMS עוד מעט יום האהבה תעשי משהובהצלחה חמודה את תפספסי תלמדי מטעויות שלי בהצלחה ותשמרי על עצמך ועל הבית שלךשהילד שלך יגדל בבית עם אווירה נעימה ושיראה כמה אבא אוהב את אמא אל תשכחיהילדים לומדים מאיתנו אנחנו המודל לחיקוי שלהם שיהיה לכם כייף בבית ואושר והצלחה בכל מה שתעשי