חשבונות בנק וזוגיות: מה חשוב לבדוק?

תאריך פנייה: 31.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
האני
דנה
31.07.2010 • 16:36

שלום
אני יוצאת עם בחור חודש וחציהכל מעולה רק יש בעיה אחת: כסף. הוא מאוד מוטרד מהנושא הכספי , הוא רוצה לחלק הכל חצי חצי. יום אחד אמרתי לו שאין צורך לחלק הכל חצי חצי, ושלפעמים אני אשלם ולפעמים הוא. והוא באמת נותן לי לשלם....מבחינתו אין שום בעיה עם זה..אפילו כשדיברנו על זה שנעבור לגור ביחד יום אחד הוא אמר : כן חצי את חצי אני יהיה בסדר...מהרגע הראשון הקטע של הכסף נראה שמאוד מטריד אותו.אציין כי הוא לא עובד כרגע אבל אני לא חושבת שיש לו בעיה של ממש (בבעלותו שתי דירות ורכב)אני לא נצלנית או משהו, אבל אני יודעת שכשבחור מעוניין במישהי הוא משקיע בה, גם יחס טוב(שאני מקבלת) וגם מפרי עמלו...ולא מחשב כל שקל...האם הוא חושב שאני מנצלת אותו? האם זה עניין של אופי? אני מאוד נבוכה ולא מעלה את הנושא הזה כי אני לא רוצה לגרום לאי נוחות...אבל זה מפריע לי.מה עושים????

ד"ר אורן חסון
כספות
01.08.2010 • 00:27

האני יקרה,
כל מה שאמרת יכול להיות נכון. את לא מכירה אותו מספיק, והוא כמעט בודאות, ובמידה רבה של צדק, לא מכיר אותך מספיק כדי לפתוח בפניו את כל חשבונות הבנק שלו. ושניכם עדיין לא פתוחים מספיק, ועדיין בשלבי גישוש, כדי לדבר באופן גלוי לגמרי על תפיסות העולם הכלכליות שלכם, שלא לדבר על חלוקת תפקידים, או דרך חיזור, או אפילו חששות שונים שיכולים להיות לשניכם בעקבות יחסים קודמים. מה שאומר שאת עוד לא יודעת אם באמת יש לו כסף וכמה, ומה שאומר שאת צריכה לבחון אותו, בשלב זה, לפי הערכה כללית של ההבט הזה, והערכה מדוייקת יותר של כל ההבטים האחרים של חברות ונתינה, משיכה ועניין.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083