כנראה שלא מתאים לך עדיין

תאריך פנייה: 04.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אבישי
היא בת 31 אני בן 23
04.04.2012 • 21:27

שלום
!הכרנו לא כי התאהבנו אלא מתוך זה שפשוט לא היה לי איפה לגור.עם הזמן הגיעו הרגשות גרנו ביחד כמעט 4 שנים של און אוף כן ביחד לא ביחד שנינו לא ידענו להחליט ועכשיו הגיע המאני טיים של הקשר היא אומרת אתה רוצה להישאר בא נתחתן.. זה הגיע לוויכוחים בטונים ממש גבוהיםהיא ממש כועסת עליי שאני נוטש בגלל שאני מפחד להתחתןהקשר עצמו לווה בעליות ומורדות מטורפות רגע אנחנו ביחד וברגע השני לא מה שברור לשנינו שאנחנו לא יכולים אחד בלי השנישאני איתה אני מרגיש כאילו הולכים להוריד לי יד ושאני לא איתה זה מרגיש כאילו אין לי ידהיינו ביעוץ זוגי ונפרדנו אחרי 4 פגישות..כרגע היא עזבה את הבית ואני פשוט לא יודע מה לעשות אני לא יודע מה להחליט מה שברור לי שאני לא חוזר בלי טבעת בידאבל אני מפחד מזה רציתי זוגיות בלי מריבות ואצלנו יש הרבהאין לי הרבה זמן להחליט ואני נגנב מזה ועוד יותר נגנב שמההתחלה מרחתי את הקשר אמרתי לעצמי יום אחד זה יבוא לך ותתחתן אבל זה לא באעצוב לי..

ד"ר אורן חסון
כנראה שלא מתאים לך עדיין
05.04.2012 • 18:12

אבישי יקר,
אתם נמצאים בעולם לחצים אחר לגמרי. לה יש הרבה פחות זמן מאשר לך, והיא רוצה לוודא כמה שיותר מהר שאתם "מסודרים" ביחד, ולכן אולי מלחיצה אותך, ולך יש את כל הזמן שבעולם. אחרי הכל – אתה בגיל שבו אתה רק מתחיל לחפש כיוון וקריירה, ולהתחתן בשלב הזה בשבילך זה מוקדם מדי ומלחיץ מדי, ואתה עדיין לא יכול לקחת אחריות לחתונה וילדים. כנראה שלא מתאים לך עדיין, ומכאן הקונפליקט.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083