בלש פרטי - דרכי אהבה מוזרות
שירן
התרגשות/ הדלקות תאהבות..אלוהים יודע
⌄
שלום
אז ככה שמי שירן אני בת 19 וחצי אני בשירות לאומי ואני קצת מאבדת את הראש בגלל משיהו .. נראהלי זה הסיפור הכי הזוי ששמעת בחייך..בעקרון אני נוסעת כל בוקר באוטובוס בשביל להגיע למקום העבודה שלי ושם כל בוקר במקריות רבה נוסע חייל כלשהו שהדבר היחידי שאני יודעת עליו זה שיש לו מדים בהירים שהוא כבש אותי במה שהוא הקרין כלפי חוץ , נוכחות , חיוך מקסים שכובש ,, הוא לא יפה אבל יש לו איזשהו כריזמה שהקסימה אותי .. ובכל אותם הפעמים שנפגשנו על האוטובוס היה בנינו קצת מתח בעניים ומשחקים כאלה של עניים מסתכלים אחד על השני ואז מסובבים את הראש .. והוא ביישן מאוד קלטתי את כבר בפעמים הראשונות ..היה פעמים שממש הוא חיכה שאני יעשה סימן .. שאני יתיחל איתו ועם כל הכבוד אני נמצאת על אוטובוס הומה אנשים מוקדם בבוקר קצת לא נעים לפנות אליו פתאום בסיטואציה כזו.. וכבר שבוע אני לא רואה אותו.. וחברתי אמרה לי שאולי הוא ישתחח ואני כבר לא רואה אותו.. אני רק יודעת שהוא גר ב"פת והוא עולה לאוטובוס באחת מ3 התחנות הראשונות ואני נורא מרגישה פספוס והחמצה יש לך אולי דרך לומר לי לאתר אותו.. אני יודעת שאתה לא קוסם אב ל אולי.. תודה רבה
ד"ר אורן חסון
בלש פרטי
⌄
שירן יקרה,
מוזרות הן דרכי האהבה, ונתקלתי בסיפורים הזויים יותר. או שתחכי עד שהוא יסיים את הרגילה שלו, ואולי הוא יצוץ פתאום שוב באוטובוס, או שתנסי לצוד אותו בפתח-תקווה, במקומות שבהם מבלים חיילים או חיילים לשעבר, או שהוא מאד יתגעגע אליך ויגיע שוב בשעה היעודה אל האוטובוס גם אם השתחרר מהצבא, או שתשכרי בלש פרטי שאולי יצליח למצוא אותו בעזרת קלסתרון שתתני לו, או שלא תראי אותו יותר. ומה לעשות שאני באמת לא קוסם...