כמה זמן לחכות? - פורום זוגיות
רועי
האם נכון לדרוש תשובה או להקציב זמן?
⌄
אז ככה, האקסית שלי נפרדה ממני בגלל שהתנשקתי עם מישהי (את זה אתה כבר יודע)עברו כמה חודשים מאז שנפרדנו, והיו כמה שיחות חלק טובות וחלק פחותהיא פגועה ממני ומפחדת להפגע שוב והיא לא יודעת אם היא רוצה לחזור או לא..אני אוהב אותה אך מפחד לאבד את השליטה בקשר ושהיא לא תתן למה שקרה לעבור ותזכיר את זה כל הזמן! אני באמת מתכוון להיות רק איתה ולא לבגוד בה לעולם , אבל אני מוכן לנסות ואפילו רוצה, יש לנו אדם שלישי ששניינו בקשר איתו והוא אמר לי שהיא רוצה לחזור אך מפחדת להפגע, בכל פעם שאני אומר לה שאני מבטיח לה שזה לא יקרה שוב היא אומרת לי שההבטחות שלי שוות ל....כן כן לתחת..*יצאתי איתה ובסוף הדייט אמרתי לה שתחזור אלי עם תשובה.. היא לא חזרה אבל האדם המייעץ לנו חזר אליי ואמא לי שהיא לא יודעת והיא מפחדת להפגע...אני לא יודע אם לנסות לחזור או פשוט לוותר ולהמשיך הלאה היא מאוד חשובה לי ואני מאוד אוהב אותה!אני אוהב מאוד את התשובות שלך תודה רבה, רועי :)
ד"ר אורן חסון
כמה זמן לחכות?
⌄
רועי יקר,
אתה מתייחס לפניה שלך בעבר,כאן. היא לא בטוחה שהיא רוצה לחזור ולהיות אתך. זה יכול להיות משום שהיא לא בוטחת בך, אבל גם יכול להיות שזה בגלל שהיא לא רוצה אותך עד כדי כך שתהיה מוכנה לבלוע את הצפרדע הזו, שהיא חיים עם אדם שהיא לא מרגישה כלפיו אמון. יכול להיות שלו היתה רוצה אותך יותר, היתה מסוגלת לסלוח מהר יותר. ואני חושב שאולי זה הדבר שהכי מרגיז אותך, ואולי גם הכי פוגע בך. ואולי בגלל זה, יותר מכל, אתה מרגיש שאתה רוצה לעשות למענה הכל עכשיו, כדי להרגיש שהיא כן רוצה אותך עד כדי כך. כדישאתהתרגיש טוב יותר, לא כדי שלה יהיה טוב.אני לא בטוח שזו הסיבה היחידה שבגללה אתה רוצה לחזור ולהיות איתה, אבל סביר מאד שגם זה ישנו ברקע. בדוק את זה עם עצמך.ובאשר למה שאתה צריך לעשות... כל עוד יש לך תקווה שהיא תחזור אליך, חכה לה. עם הזמן, הסיכוי שזה באמת יקרה, כנראה קטן, ובזבוז הזמן שלך גדל. מהו הזמן האופטימלי להפסיק לחכות? לא ברור לי. תן לעצמך להרגיש את התשובה, וחכה עוד קצת אם אתה יודע שאתה טיפוס חסר סבלנות, ואז תפסיק לחכות.