ייעוץ זוגי: התמודדות עם עצבנות וכעס
שושנה
יותר משנה לא מתנשקת
⌄
אני נשואה 17 שנים ובתקופה האחרונה בגלל שמפריע לי שאני לא מתנשקת עם בעלי,בגלל שיש לא חידק בפה.והוא לא מתרפא מזה למרות אנטיביוטיקה .כלום לא עוזר .אצלי החשיבות מאוד מאוד מפריעה שאני לא מתנשקת איתו, כי הרגשתי שאני מתרחקת מבעלי שבלל שאני לא מתנשקת איתו.אפשר לומאר כבר שנה שאנכנו לא מתנשקים. והוא לא אומר מילה על זה. כשאר אומרת לא למה מה עינינים תלך מה עוד לא נגמר לך.הוא שותק ולא עונה תשובה.למרות שאנכנו מקימים יחסי מין וכל דבר זה העיקר לתת בשבילו, וזה מה שקורא כל הזמן.דרך אגב לא אמרתי שאני יש לי מחלה ומערכת החיסון שלי חלשה, לכן הוא דואג לי.שאני לא ידבק. כי מי שחולה ישר אני הראשונה שנדבקת.מה דעתך. לי זה מפריע אני מרגישה גם ככה שהוא עצבני בגלל מצב המישפחתי אצלנו בבית בגלל קשיים שלי לתפקד.וקשה לי משימות בבית ניהול בית.ולכן אני כל הזמן עצבנית וכועסת תמיד.וגם הוא כבר בעלי בשזמן האחרון גם הקול שלו חזק.
ד"ר אורן חסון
להבין את התסכולים ולטפל בכעסים
⌄
שושנה יקרה,
אני לא יכול להגיד לך להתחיל להתנשק איתו, בשל הסיכון הרפואי. אני גם לא יודע אם אתם פועלים או לא לפי הנחיות הרופאים. אם כן, אין הרבה מה לעשות, אלא לקבל את זה או לא לקבל את זה. אבל את מדברת על עצבנות וכעס באופן קבוע, ולכן אני ממליץ, בלי שום קשר לעניינים הרפואיים שאתם צריכים לטפל בהם, ללכת ליעוץ זוגי כדי ללמוד לפתור את העניין.