כאב מובן: תופעה מוכרת

תאריך פנייה: 12.06.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
טום
ירידה בחשק המיני
12.06.2005 • 09:39

אני בחור בן 25 יוצא מזה 4 שנים עם חברתי בת 24.הזוגיות שלנו מושלמת מבחינת איכפתיות ואהבה כלפי השני.הבעיה היחידה בעצם שפוגעת לנו בזוגיות הוא הסקס.בתחילת הקשר הסקס היה מצוין,מה גם שהתדירות היתה גבוהה(3 פעמים בשבוע).עם הזמן היתה ירידה דרסטית בתדירות הסקס (1 לשבוע ולפעמים פחות ) וגם הסקסעצמו היה "בסדר". הגורם העיקרי לבעיה זו היא שלחברתי ירד החשק המיני. קיימנו בינינושיחות והיא טוענת שהיא לא יודעת את הסיבה לכך היות ומאוד אוהבת אותי ולא מסתכלתאו מפנטזת על בחורים אחרים.אני אישית מאוד נפגע מבעיה זו היות ולי חשוב הסקס ולהכרגע לא חסר.בנוסף רציתי לציין שאנחנו לפחות פעמיים בשנה יוצאים למקומת רומנטייםבשביל לשבור שיגרה אך הבעיה עדיין קיימת.שנינו לא יודעים איך לפתור את הבעיה הזוומאוד מתוסתכלים כי אנו אוהבים אחד את השני ואף מתחננים להתחתן.חשבתי שהגורם לבעיה יכול להיות הגלולות שהיא נוטלת, אך היא טוענת שהיא לוקחתאותם מתחילת הקשר והבעיה נוצרה לפני כחצי שנה.ד"ר, אנא עזור לי כי אני מרגיש שבעיה זו תפגע לי בקשר בצורה יותר חמורה ככל שיעבור הזמןתודה

ד"ר אורן חסון
הרפתקה מרגשת
14.06.2005 • 02:11

טום יקר,
כתבת יפה, וההתייחסות שלך לנושא עניינית ומתחשבת, אבל גם הכאב שלך מובן. יעזור לך לדעת שאתה מתאר תופעה מוכרת, שמטפלים מיניים עוסקים בה. מוטב שתחפשו מטפל מיני, ראו זאת כהרפתקה מרגשת שבה תוכלו ללמוד משהו לחיים, והצליחו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
טום
הרפתקה מרגשת
14.06.2005 • 21:22

ד"ר,תחילה,רציתי להודות לך על התייחסותך.אודה לך שוב אם תמליץ לי לגבי מטפל מיני שנוכל, אני וחברתי, לפנות אליו

ד"ר אורן חסון
איט"ם
16.06.2005 • 10:21

באתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם) תוכל למצוא רשימה של המטפלים המוסמכים, ולבחור מישהו שיהיה קרוב למקום מגוריך.כתובת האתר:http://www.itam.org.il/

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083