ירידה בחשק: פתרונות אפשריים

תאריך פנייה: 30.04.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
לא נמשכת לבעלי
30.04.2010 • 17:36

שלום,
אנחנו זוג + 3 ילדים . נשואים מזה 16 שנים. החברות והשותפות בינינו טובה מעל לכל דימיון . חברות אמיתית וכנה מאד.הבעיה היא שאני לא נמשכת אליו ...ניסיתי ליצור סביבה רומנטית, ניסיתי לשכנע את עצמי אבל זה לא ממש הולך. לאור הפתיחות בינינו הוא יודע על כך - אני משתפת אותו . אם כי הוא חושב שזו בעיה הורמונלית שאין לי חשק....ושזה בטח יחלוף. אבל זה לא חולף - כשהוא שאל אותי אם אני נמשכת לאחרים - אמרתי שאין לי אף אחד בראש אז אני לא יודעת- אבל אני יודעת שהבעיה היא "אני והוא" ולא שהליבידו שלי לא מתפקד .המצב הזה הוא בערך שנה .אשמח ואודה לעצה ,אני

ד"ר אורן חסון
רומנטיקה וחיזור?
02.05.2010 • 15:20

אני יקרה,
אני מבין שאת פחות מינית באופן כללי, בתקופה זו, וזו בהחלט יכולה להיות בעיה הורמונלית. אחת האפשרויות לבדיקה, היא באמת רפואית: ללכת לרופא, להסביר את הבעיה, ולראות אם אפשר לזהות אותה שם.במקביל, צריך לקחת בחשבון שגם ההרגלים צריכים להשתנות. יתכן שאתם צריכים להיות יותר ביחד, לשנות את דרכי החיזור שלכם, את התנאים שבהם אתם יכולים להתבודד, ואת התנאים שבהם אתם יכולים להיות רומנטיים שוב. הרגלים, לחץ, שיגרה, וראש שלא פנוי לחשיבה רומנטית יכולים גם הם, כשלעצמם, "לכבות" אותך מינית.אתם חייבים להיות יצירתיים בעניין הזה. יכול להיות שתרצי שהוא ייזום יותר כדי להרגיש את משבי הרומנטיקה נושבים מצידו (ואולי לא יהיה לו קל להתחיל, כי גם הוא יצטרך לשנות הרגלים ולחזר אחריך, כשהוא מראש דחוי), ואת תצטרכי להחליט שאת משתפת פעולה וזורמת עם זה. כדי להקל עליו, וכדי להקל עליך.ואם כל אלה לא יעזרו, ייתכן שתצטרכו סיוע מבחוץ כדי לעשות את זה, כמו טיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083